.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Hybrid View

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Бахти долния тип.. от 17:20 го чакам аз на уговореното място. Отказах се да ходя на кънки на Славия, за да се видим да пием бира и накрая тоя да не дойде.. Ебати хората.. Направо ми иде да ви разглобя майките от ебанЬе с моя 25 см хуй-рецидивист.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам да знам какво стана с животинката!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fear4o Виж мнението
    Бахти долния тип.. от 17:20 го чакам аз на уговореното място. Отказах се да ходя на кънки на Славия, за да се видим да пием бира и накрая тоя да не дойде.. Ебати хората.. Направо ми иде да ви разглобя майките от ебанЬе с моя 25 см хуй-рецидивист.
    Минах с БМВ-то покрай уговореното място, имаше поне 10 човека заедно с теб. Един от тях поразително приличаше на Любо Чука! Ясно ми е колко те е страх от мен, но аз не съм терминатор и срещу 10 човека нямам шанс.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Минах с БМВ-то покрай уговореното място, имаше поне 10 човека заедно с теб. Един от тях поразително приличаше на Любо Чука! Ясно ми е колко те е страх от мен, но аз не съм терминатор и срещу 10 човека нямам шанс.
    Филмииии,Филмииииииииииии иииииииииииииииииии

Banned Голям фен
    Кфи филми бе ъгъл, трима човека бяха с мен и могат да потвърдят. И клипче направихме даже!
    Последно редактирано от Afternoon : 11-12-2012 на 21:52

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    100% аз едно БМВ видях за 40 минути чакане и тва беше на един от моя вход, даже се разбрахме да излезнем на кафенце по някое време.. А иначе бях с една приятелка да си имам компания, че щеше да е грозно да си пия сам бирата докато чакам да падне тавана на лятното кино
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си