- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- панелка
днес некъв в 120 смърдеше на лайна
и не се понасяше
Друго е да живееш в къща и всяка зима да търсиш дърва, за да се топлиш, а през останалото време да топлиш вода за къпане, миене и ...
Смърт за комунизма и панелките!
Да живеят къщите, дървата, печките, девствениците, психарите, наркоманите, пънкарите, метълистите, гейовете и Леон Кенеди!![]()
Оф..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Templar отново успява да разсмее читателите си![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Тая свиня дебела още ли не е умряла от затлъстяване на сърцето?Аре изчезвай, че намазни целия форум, пържолник
Аре, че малко ти остава до Коледа! Казах!
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Ще надживея тебе и мизерната ти панелка, бъди сигурен. И ако аз съм свиня с моите скромни 78 кила представям си ти какъв си, никой не те е виждал, дори снимка не си пускал тука, понеже си страхлив и вероятно дебел грозник. Знаеш че освен, че всички тука ще ти се смеят, ще бъдеш бит и тормозен всеки божи ден. Сега умирай в мизерната си панелка, цял живот беден, нереализиран, без кола, без жена, форевър алоун. А нека аз да съм дебел, да си карам БМВ-то, да ги чукам пичките и да имам огромен апартамент в центъра на Ямбол, нека!
Нищо не си пускал, нито някой те е виждал, ти си г-н никой. Целия форум ме познава и знае, че съм изебал всички по-яки пички от раздел Секс, а ти си един завистлив нещастник, който цял живот ще бъде анонимен и ще бъде слуга на такива като мен. Ше те еба в умрелия бедняк, айде дано като се срути мизерната ти панелка да погребе теб и цялата ти циганска рода, ДАНО! Амин!
Браво. Кажи сега защо копираш Явор и докато си дарявахте мъжки ласки ли те научи на тея лафчета?![]()
Кой е тоя явор бе, психопат? Да нямаш някакво раздвоение на личността и да си въобразяваш, че лафиш с друг?![]()
Кънта, малоумникоКойто впрочем е същия филмар и нещастник, казвали са го хора, които го познават. Така че си си намерил идеален пример за подражание
Мяркал съм го няколко пъти из форума, дори не знам кви ги е писал, нито знам че се казва Явор. Ти в голям филм живееш бе скапаняк. Що си мислиш, че на някого подражавам? Нима тоя Кънт има яко БМВ като моето, или пък огромен апартамент в центъра на града? Доста ме съмнява, по-вероятно да е жалък бедняк, живеещ в панелка, като теб.![]()