.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: панелка

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Аве ти от 416 коментара поне в 400 от тях говориш само за якото си бмв и големият апартамент в ямбол ..

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Аве ти от 416 коментара поне в 400 от тях говориш само за якото си бмв и големият апартамент в ямбол ..
    Нарочно, за да може такива измекяри, като тоя, живеещи в мизерни панелки да се пукат от яд. Виждаш ли го - само като спомена думата панелка и веднага се появява и започва да се храчи? Самият той призна, че живее в панелка и се самозакопа. А сега аз съм му виновен, понеже имам огромен апартамент на центъра в тухлен блок, нито съседите ме притесняват, нито хлебарки има, нито мога да се плаша че ще се срути всеки момент.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Забрави да кажеш че имаш и мега якото бмв и чукаш най-яките селски пички с мозък на умряла кокошка

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Някой беше казал, "Don't feed the troll". Ако някой си приема това за трол, аз си режа кабела за нета!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Нарочно, за да може такива измекяри, като тоя, живеещи в мизерни панелки да се пукат от яд. Виждаш ли го - само като спомена думата панелка и веднага се появява и започва да се храчи? Самият той призна, че живее в панелка и се самозакопа. А сега аз съм му виновен, понеже имам огромен апартамент на центъра в тухлен блок, нито съседите ме притесняват, нито хлебарки има, нито мога да се плаша че ще се срути всеки момент.
    Нищо лично, но моята панелка струва три пъти повече от твоят тухлен в центъра на ......(не помня)

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Нищо лично, но моята панелка струва три пъти повече от твоят тухлен в центъра на ......(не помня)
    Значи струва 300 хиляди? Брей, ебахти панелката ааахахахахахахахаахахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си