- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам едно момиче...
Има едно момиче от училище, с което си писах преди време, писахме си около 2 седмици. Тя се държа любезно с мен, в училище ми се усмихваше и т.н. След 2 седмици писане, аз я питах какво ще прави събота и неделя, тя ми отговори, че била на уроци, в събота и аз и казах, че ако иска да се видим, но тя ми отказа, каза че има вече уговорка. Въпреки това аз продължих чата в същата вечер, но тя започна да се държи грубо и ми отговаряше с по едно дума и от тогава не съм и писал, а тя никога не ми пишеше първа. От няколко дена пак започна да ми се усмихва в училище и да ме поздравява. Въпросът ми е как да постъпя, пак ли да я поканя да излезнем, въобще да осъществя ли контакт пак с нея?
Едит: Забравих да спомена, че съм приятел с нейната най-добра приятелка. И също моля да не ми пишете коментари от сорта на ''То само по файсбук не става".
Много глупаво си постъпил, когато след като ти е казала, че е заета тогава, си продължил да нахалстваш.
Добре де, а в училище не си ли говорите ? Като ти се усмихва 'що не отидеш при нея и да пробваш да я заговориш ?
не мисля, че трябва отново да и пишеш.Ако тя проявява интерес ще ти пише
Аз я поканих, след това и тя, отказа (няколко дена след кафето я поканих). Глупаво стана, че тя нещо мълчеше повреме на кафето и си говорех с нейната най-добра приятелка повече, просто с нея вървеше разговора, а и както казах съм си приятел с нея. И когато харесвам момиче, някак си се притеснявам и се стеснявам, и не ми върви разговора толкова свободно.
up
Е не ви се получават разговорите, няколко пъти ти отказва излизане, като цяло е неинициативна... какво още ти трябва, за да си пренасочиш интереса?
Мен тая липса на двустранност отдавна би ме накарала да се оттегля.
Според мен тогава има няколко варианта:
1) първия път, когато си й предложил, се е занимавала с друг и те еотрязала. Не се е получило явно с него и се е пренасочила
2) един от двама ви се е променил и сега тя има някакъв интерес
Не й пиши според мен, дори ако не е от инициативните момичета (тип "той ако иска, ще ми пише"), ще й стане в един момент интересно (предпоалагам) и ще ти пише. Но според мен не залагай големи надежди, просто за да не си разочарован отново.
Иначе по принцип отначало как си се държал с нея, може би си й станал досаден/лесен/предвидим и съответно безинтересен. А сега, когато си се отдръпнал и си продължаваш твоя живот, проявява интерес.
Колкото до тогава, когато сте били на кафе, може би се е притеснявала (както и ти) и затова не ви се е получил разговора. Предразположи я (ти си момчето все пак, колкото и да е изтъркано) и следи езика на тялото й! То си личи дали не говори, защото не й пука или защото се притеснява. Успех и пиши какво се случва![]()
Последно редактирано от EverywhereWithYou : 11-13-2012 на 18:42
Опарих се лятото от една подобна и съветът ми е въобще да не се занимаваш с такива...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.