И кой е твоят град, ако не е тайна? То и в Ямбол има Мол, от там съм пазарувал и всичко е ориджинал, само дето не е по джоба на хората, които живеят в панелки.
Отиди ги питай сливенлийките от Студентски бе, нали ти казах. Качват се в БМВ-то не ами направо мъркат като го изпъвам и въртя гуми. Искаш ти някой да те вози и теб ама не си признаваш, за да не те помислят другите за лесна. Няма лошо, всяка жена мечтае да я вози някой пич като мен, красив, с кола, с пари, с огромен апартамент в центъра на Ямбол. Даже трябва да се радваш, че ти обръщам такова внимание, а не да ми опонираш. Тази жена е луда и е за психиатрията, както и много други доценти, професори и т.н. Тези хора са им гръмнали бушоните и не знаят какво приказват. Дадох ти много добър пример с професор Вучков. Та ако й вярваш на тая шматка, значи си по-зле и от нея. Щом градът ти е 25 хиляден е нормално да е западнал, Ямбол е 3 пъти повече и не е западнал, факт. Апартаментът е 105 кв.м супер луксозен, а блокът е строен преди около 20 години, ново строителство е тухлен и не виждам причина да спра да се хваля. Повечето отрепки тука живеят в панелки, няма да се учудя ако и ти живееш в панелка и затова нарочно да говориш така...
Ти какво имаш освен някаква жалка колиба на село бе? Нали заради това си избягал в Герамния да правиш дюнери и живееш в някакво село пак, само че под наем. И аз и Алекс, така наречения от тебе Илко, живеем в пъти по-добър живот теб, Фекалисе.
Мишка си и живееш в някаква забутана къща в Благоевград. Умните селяни поне се преселиха в панелки, а ти си от глупавите и все още живееш в къща. А материално задоволен за теб означава да имаш 1 чифт ботуши на Тимбърленд...