.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Hybrid View

Мега фен Аватара на ilovedeath
    То и в моя град има Кауфланд, Лидл, Техномаркет, Технополис, Мол ама не е развит, даже е пред фалит.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    То и в моя град има Кауфланд, Лидл, Техномаркет, Технополис, Мол ама не е развит, даже е пред фалит.
    И кой е твоят град, ако не е тайна? То и в Ямбол има Мол, от там съм пазарувал и всичко е ориджинал, само дето не е по джоба на хората, които живеят в панелки.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Най-вече ми е интересно що за ниско интелигентна патка би се качила в колата ти, камо ли да прави каквото и да било с теб.
    Пак ще ти кажа - ако щеш в Ню Йорк да живееш, пак няма да си гражданин.
    Каквото искаш плямпай, това е жена с ниво, с много големи познания в сферата на геоикономиката, регионалното развитие и куп още науки. Че даже и с богат житейски опит. Сравнявай се с нея колкото ти душа иска, всички те видяхме колко си жалък и как фактите ти не важат въобще.
    Защото в моя Роден град, с население около 25 хиляди, пак има Била и всичките там уж вериги магазини, имащи клонове в РАЗВИТИ или РАЗВИВАЩИ СЕ градове. Градът ми е адски западнал, а Ямбол е в абсолютно същата ситуация.

Жалкар такъв. Въобще не съм се затичала да се качвам в БМВ 320 от преди 20 години и ако бях на твое място - хич нямаше да се хваля с тухлен, НОВ апартамент на 30-40 години в центъра на ЕДИНСТВЕНИЯ град в окръга. Айде, живей си и стига си ми пищял на главата.
    Отиди ги питай сливенлийките от Студентски бе, нали ти казах. Качват се в БМВ-то не ами направо мъркат като го изпъвам и въртя гуми. Искаш ти някой да те вози и теб ама не си признаваш, за да не те помислят другите за лесна. Няма лошо, всяка жена мечтае да я вози някой пич като мен, красив, с кола, с пари, с огромен апартамент в центъра на Ямбол. Даже трябва да се радваш, че ти обръщам такова внимание, а не да ми опонираш. Тази жена е луда и е за психиатрията, както и много други доценти, професори и т.н. Тези хора са им гръмнали бушоните и не знаят какво приказват. Дадох ти много добър пример с професор Вучков. Та ако й вярваш на тая шматка, значи си по-зле и от нея. Щом градът ти е 25 хиляден е нормално да е западнал, Ямбол е 3 пъти повече и не е западнал, факт. Апартаментът е 105 кв.м супер луксозен, а блокът е строен преди около 20 години, ново строителство е тухлен и не виждам причина да спра да се хваля. Повечето отрепки тука живеят в панелки, няма да се учудя ако и ти живееш в панелка и затова нарочно да говориш така...

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Аз още преди ви казах - тоя тюфлек Ямбой е поредната атеншън курва. Апартамент в центъра на Ямбол е виц. БМВ-то му е само на картинка, а понеже е много вървежен всеки уикенд виси посред нощите във форума.

Форумното внимание е единствения светъл лъч в сивото му ежедневие. И той като Илко.
    Ти какво имаш освен някаква жалка колиба на село бе? Нали заради това си избягал в Герамния да правиш дюнери и живееш в някакво село пак, само че под наем. И аз и Алекс, така наречения от тебе Илко, живеем в пъти по-добър живот теб, Фекалисе.

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Ахахахаха знаех си, че си по празните приказки... после аз съм бил мишка. Ти си жалко плейбейче, пич. Както вече казах аз живея в къща, материално задоволен съм и нереализирания нещасник си ти, мой човек. Аз тепърва ще се реализирам..
    Мишка си и живееш в някаква забутана къща в Благоевград. Умните селяни поне се преселиха в панелки, а ти си от глупавите и все още живееш в къща. А материално задоволен за теб означава да имаш 1 чифт ботуши на Тимбърленд...
    Последно редактирано от Afternoon : 11-13-2012 на 20:44

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Мишка си и живееш в някаква забутана къща в Благоевград. Умните селяни поне се преселиха в панелки, а ти си от глупавите и все още живееш в къща. А материално задоволен за теб означава да имаш 1 чифт ботуши на Тимбърленд...
    Ахахаха найс трай... Аз съм да не съм като теб, да имам 1 чифт пробити маратончици и да ходя с тях 24/7, пиче? И сигурно в момента ти пиша от Istone 5?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Ахахаха найс трай... Аз съм да не съм като теб, да имам 1 чифт пробити маратончици и да ходя с тях 24/7, пиче? И сигурно в момента ти пиша от Istone 5?
    Куул стори бро. Само единият ми чифт Найк струва 2 пъти повече от ботушките ти.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    И кой е твоят град, ако не е тайна? То и в Ямбол има Мол, от там съм пазарувал и всичко е ориджинал, само дето не е по джоба на хората, които живеят в панелки.

Отиди ги питай сливенлийките от Студентски бе, нали ти казах. Качват се в БМВ-то не ами направо мъркат като го изпъвам и въртя гуми. Искаш ти някой да те вози и теб ама не си признаваш, за да не те помислят другите за лесна. Няма лошо, всяка жена мечтае да я вози някой пич като мен, красив, с кола, с пари, с огромен апартамент в центъра на Ямбол. Даже трябва да се радваш, че ти обръщам такова внимание, а не да ми опонираш. Тази жена е луда и е за психиатрията, както и много други доценти, професори и т.н. Тези хора са им гръмнали бушоните и не знаят какво приказват. Дадох ти много добър пример с професор Вучков. Та ако й вярваш на тая шматка, значи си по-зле и от нея. Щом градът ти е 25 хиляден е нормално да е западнал, Ямбол е 3 пъти повече и не е западнал, факт. Апартаментът е 105 кв.м супер луксозен, а блокът е строен преди около 20 години, ново строителство е тухлен и не виждам причина да спра да се хваля. Повечето отрепки тука живеят в панелки, няма да се учудя ако и ти живееш в панелка и затова нарочно да говориш така...

Ти какво имаш освен някаква жалка колиба на село бе? Нали заради това си избягал в Герамния да правиш дюнери и живееш в някакво село пак, само че под наем. И аз и Алекс, така наречения от тебе Илко, живеем в пъти по-добър живот теб, Фекалисе.

КРАСИВ ХАЬХАХЬХХЬХАХЬХАЬХАХ
    Ти приличаш на блъснат от тир е луд ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си