.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Виж сега. Твърдението, че идва зима е правилно, нали?! Ако кажем, че идва пролет също ще е вярно, нали така? И двете твърдения са верни, просто са различни гледни точки .Ако някой каже, че единствената истина е, че идва зима а всички други грешат ще е глупак. Ти правиш същото като пропагандираш философия, която си прочел от някъде за единствената истина, която съществува.
    ОК, бъди който искаш и вярвай в каквото ти изнася. Но да тролваш в тема, която засяга някой, който наистина страда е крайно неуместно. Ако не можеш да помогнеш по-добре си замълчи. Нямам намерение да те убеждавам да се променяш, просто не вкарвай във филмите си хора, които имат нужда от помощ.
    Оооо огъна ли се....? Жалко, очаквах повече. Ама за какви твърдения ми говориш, като само аз бях този който изказа твърдение. И моето твърдение беше че живота не струва, не си заслужава и няма смисъл, следователно момичето може да се самоубие. Не отричам че има други истини и гледни точки, аз казвам моето виждане, то е подкрепено с аргументи. А ти изобщо нямаш аргументи, ти не си изразил дори виждане, защото ми каза в прав текст че съм дебил и въпроса приключи. И изобщо не се филмирай, че моята истина е единствената, още по-малко пък, че ви я налагам. Моята истина е, че няма истина. Смисли и истини колкото искаш, за всекиго по нещо.Но истините и гледните точки не са толкова важни, важни са мотивите които водят до възприемането на тези гледни точки. И мотивът за неприемането на безсмислието на живота вече го казах. Хората отказват да приемат реалността, защото тя не им изнася. Затова предпочитат да се залъгват с глупости. А в моето твърдение, скрит мотив няма, има само желание и стремеж към обективност, без значение дали изнася на някого. Когато човек търси някаква по-обективна истина, той неминуемо трябва да се отърве от предразсъдъците си за добро и зло. Истината изобщо не се интересува от това дали някой ще се обиди, дали е "неуместно" и т.н. коректни глупости. Истината може да бъде субективна и обективна, но има доказателства и аргументация в дискусия. Аз съм дал своите, подкрепил съм твърдението си, което наистина не е мое, но тук го използвам с различна цел....това няма значение. Ако искаш да направиш контра-твърдение, дай аргументи и доказателства. В противен случай моето твърдение е по-вярно, защото е по-обосновано.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    О И моето твърдение беше че живота не струва, не си заслужава и няма смисъл, следователно момичето може да се самоубие.
    При подобно мнение, тебе какво те кара да живееш.

също нека разгледаме възможността, че всъщност твоята истина е илюзия.
    кво правим.
    Последно редактирано от defender : 11-14-2012 на 15:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си