.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Риск печели , риск губи.

Тей...
    Преди няколко месеца щях да се бия с 1 момче 1-2 години по голямо от мен. Отидох , обаче той беше с още души. По-високи от мен... Разбрах се с думи и изчезнах .. Отново преди няколко месеца едно момиче показваше знаци , че ме харесва . Не отвърнах с подобаващи действия на нейните... < За което съжелявам..

Сега съм решен да се пробвам още един път , колкото за играта.. Но проблема е че тези гореспоменати "души" я зарибяват. И от тука мисля , че ще се сетите к'во става... Ако тръгна и аз, сблъсъкът ще е почти неизбежен ( сигурно , нз) .

Вие как бихте постъпили?

Пс. Темата я пускат в "училище и приятели" , 'щото е по подходяща.

Не мога да разбера защо искаш да се ,,пробваш" с момиче към което явно нямаш чувства, иначе нямаше да говориш така. Ако бях на твое място нямаше да се занимавам нито с момичето, нито да се бия с по - големи от мен! Какъвто и да е проблема имай малко уважение към по - големите няма значение дали с 1-2 10 години.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    страх те е, да не те набият ли?
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от Aspire Виж мнението
    Не мога да разбера защо искаш да се ,,пробваш" с момиче към което явно нямаш чувства, иначе нямаше да говориш така. Ако бях на твое място нямаше да се занимавам нито с момичето, нито да се бия с по - големи от мен! Какъвто и да е проблема имай малко уважение към по - големите няма значение дали с 1-2 10 години.
    Не , аз чувства имам , но просто знам че съм изпуснал шанса си и се чудя дали да се пробвам отново... Уважение? Никво уважение към тях. Уважението се печели. А това което съм видял от тях противоречи на всички мои възгледи..

@green - Нямам страх. Страх ме е от това което ще стане после , не толкова боят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си