- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Аз искам да питам знае ли някой в София кафетерия, в която правят latte art?
Ако се чудите какво е това - ето клипче с примерна форма.
http://www.youtube.com/watch?v=Bg0BW6mfi5s
Иначе днес ми е малко скучно, ама.. след малко ще ходя на работа. Да видим какво ще е там.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Амии..схваната ии със зачервено гърло. И подтисната от липсата на слънце![]()
Но и усещам някакъв уют от това,защото вкъщи е топло и не съм на училище ^_^
Love the live you life,live the life you love.
Bob Marley <3
Трябваше да си тръгна още след първия час и пей сърце. Ама не, наща седи, за чий...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Уморена,искам да ми се обади, да си взема душ и да го видя...
ПФШ
Утре тест по Математика,ама що годе ди вдявам нещата...еби мааму...искам си мъжа.
maDamn
Оо, толкова добре се чувствам, като похарча малко пари за мен си <3
Някакси по-готино е да си купя бельо и яркочервено червило вместо помагало за матурите :д
от какво се разболях , не знам. пак ме боли гърлото и имам температура.поне ще седна да уча по-сериозно тея дни евентуално.
Говори ми
Алергична съм към пари...или поне до известна степен. Уча се да не харка толкова за дреболии и моменти прищявки,ами да си ги кътам,но понякога е по-силно от мен
Иначе го видях за малко,искам още ,ааммааа друг ден![]()
Мисля да си погледна по математика и да седна да се готвя маааалко за състезанийцето. Пък каквото сабя покаже!
maDamn
Ще умра от умора и стрес.
Скоро ще е.
Или пък ще издържа. Ебала съм ги всичките простотии.
Утре пак се започва, отново няма да се наспя и ще седя поне до 7 вечерта да слушам на хахавела викането.
Идилия.
Боли ме главата.
Слушах малко музика, но утре като пътувам - тогава ще си се наслушам идеално. :д
Дано лекаря да мине ОК.. иии да си вземаа някакви хубави дрешкии ^^
Агр. Нервна съм ПАК. Имам чувството,че скоро няма да приключа с уроците. Защо винаги оставям всичко за последния момент,когато вече ножът е опрял до кокала. Защо,защо,защо?
Ох, г/д съм пиян. И съм доста болен, защото ме заразиха да го еба. малко ми се спи и съм малко къркан.
инак да.. не съм добре
http://prikachi.com/images/920/5493920U.jpg минавам да се похваля
можех и 6 да изкарам, ама 'състоянието' ми не ми го позволи явно![]()
http://ask.fm/iwwkaa
ебаси иронията
не е за вярване
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Омръзна ми.
Искам той да е тук. Да се гушна в него преди лягане и да си играя с пръстите му. Искам да ми върти косата между пръстите си и да ми разказва как е минал деня му. Не искам да се усмихвам на телефона/компютъра, знаейки, че той е от другата страна. Омръзна ми. Омръзна ми. Омръзна ми. Два-три дни в седмицата вече са ми крайно недостатъчни.
Сериозно се замислям дали да не си взема болнични и да заминавам при него за една седмица. Не мога да се търпя тук повече.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
След разговора с него по телефона станах много по-добре, разтапям се от думите му и гласа му, нямам търпения а минат тези пусти 5 дена и да му се нарадвам отново, няма друго като моето съкровище. Вчера се справих добре на контролното, да видим на това днес какво ще измъдря, говори се, че ще е много трудно, но ще видим. След него си хващам автобусчето и си отивам в Пловдив <3 Нямам търпение вече, от един месец не съм си ходила. Вече обезателно трябва да си лягам, но никак не ми се спи...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Глава ме боли та.. разкапан съм и нямам сили. По-късно ще шибна няколко грога..
Той е. Единствения.
Единствения човек, който като му кажа: " Това не е ли оная, дето играе в оня филм, с оня" и ме разбира <3
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Съединителя ми
Толкова тъпа постъпка не мога да повярвам, че някой би могъл да направи, но е факт...
Тъпо... липсва ми.Днес отново го сънувах...
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage