.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Red face БОЯ ЗА КОСА

Здравейте искам да ви питам за боя за коса която като се боядисам да изглежда
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_md...1o2go1_500.jpg т.е. като на Jade Thirlwall или на Ariana Grande
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_md...ef37o1_250.jpg иначе моята коса е чисто черна
    http://prikachi.com/images/668/5491668a.png и http://prikachi.com/images/669/5491669a.jpg така че можете ли да ми препоръчате някакви ?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Много се съмнявам, че ще ти се получи тоя цвят без обезцветяване или някакъв римувър. По-добре отиди на фризьор и се посъветвай с него, ама с тая черна коса трудно ще постигнеш такъв червен цвят. От колко време се боядисваш в черно? С боя или с къна?

Съгласна съм,че трябва да се потърсят съветите на професионалист.

Боядисвана ли ти е косата? Може да пробваш с патладжанено, но дори и да хване ще е по-тъмно от първата снимка. ЗА цвета на Ариана трябва обезцветяване. Но косата ти е страхотна, съветвам те да не си го причиняваш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

не всъщност косата ми си е такава по принцип никога не съм я боядисвала

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от xImG0naLiveMyLifex Виж мнението
    не всъщност косата ми си е такава по принцип никога не съм я боядисвала
    Значи имаш шанс, дори минимален и все пак не те съветвам да си съсипваш косата

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Пробвай, експериментирай.. забавно е. Отиди в някой голям магазин и разгледай рафтовете с бои. Има куп нюанси, вземи си такъв който да е с 1-2 нюанса по-светъл от този които искаш да получиш, защото косата ти е наистина тъмна.
    Аз се боядисвам от 4-5 години.. говоря за боядисване 2-3 пъти в месеца, сменяне на искрящи (червено, оранжево, жълто, лилаво) с тъмни цветове (черно, черно-синьо, тъмно кафяво) и обратното от черно към искрящо. Ползвала съм обезцветители няколко пъти подред в един и същи ден, след това веднага боя и т.н. и на косата ми и няма нищо така, че давай смело
    Последно редактирано от DennisCobain : 11-14-2012 на 17:26

благодаря ти, че ме надъха супер много :Д

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Пробвай, експериментирай.. забавно е. Отиди в някой голям магазин и разгледай рафтовете с бои. Има куп нюанси, вземи си такъв който да е с 1-2 нюанса по-светъл от този които искаш да получиш, защото косата ти е наистина тъмна.
    Аз се боядисвам от 4-5 години.. говоря за боядисване 2-3 пъти в месеца, сменяне на искрящи (червено, оранжево, жълто, лилаво) с тъмни цветове (черно, черно-синьо, тъмно кафяво) и обратното от черно към искрящо. Ползвала съм обезцветители няколко пъти подред в един и същи ден, след това веднага боя и т.н. и на косата ми и няма нищо така, че давай смело
    Тва е пълен ужас, чак не вярвам, че това някой може да си го причини Това е голям стрес за косата и това, че твоята е оцеляла не значи, че и нейната ще.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Тва е пълен ужас, чак не вярвам, че това някой може да си го причини Това е голям стрес за косата и това, че твоята е оцеляла не значи, че и нейната ще.
    Няма лошо да пробва. Съвременните бои правят точно обратното на съсипването-подхранват косъма малко или много. Не са като тези с които бабите и майките ни са се боядисвали на времето.

Град
    Луната
    Няма лошо да пробва. Съвременните бои правят точно обратното на съсипването-подхранват косъма малко или много. Не са като тези с които бабите и майките ни са се боядисвали на времето.
    Toва изобщо не е така. Може само боядисването да не я изтощи много, ама обезцветяването, което ти правиш по няколко пъти в 1 ден, ставаш от черна - руса от раз. Сега сигурно ще кажеш, че и косата ти е супер дълга, здрава и лъскава като на момичетата от темата, които си правят постоянно маски и почти не си третират косите

Дори и със съвременните бои, не се препоръчва боядисване повече от веднъж месечно. Все пак новите продукти са доста по-трайни от тези от преди няколко години.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Не, че нещо, ама не мисля, че ще ти отива
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Ако се боядисваш постоянно има голяма вероятност и да се натровиш. Много от боите се натрупват в тялото и косъма.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Не, че нещо, ама не мисля, че ще ти отива
    нда може и така да е не знам супер се колебая

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Щом има колебание .. не трябва да се прави
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Toва изобщо не е така. Може само боядисването да не я изтощи много, ама обезцветяването, което ти правиш по няколко пъти в 1 ден, ставаш от черна - руса от раз. Сега сигурно ще кажеш, че и косата ти е супер дълга, здрава и лъскава като на момичетата от темата, които си правят постоянно маски и почти не си третират косите
    Не е дълга, мразя дълги коси, но е здрава. Вижда се на аватара ми.

Нямам представа за кои момичета ми говориш. Нито съм им виждала косите нито ме интенесуват. Рядко влизам в този раздел, защото ми е много лигав и кифленски..
    Последно редактирано от DennisCobain : 11-16-2012 на 09:38

Град
    Луната

Нямам представа за кои момичета ми говориш. Нито съм им виждала косите нито ме интенесуват. Рядко влизам в този раздел, защото ми е много лигав и кифленски..
    Еми то за тва като ти е 5 косъма Говоря за момичетата във форума. Не мисля, че раздела има нещо лигаво и кифленско, ама твой си избор. Ако това на снимката си ти си безнадежден случай, освен ако не си на 12-13

Banned Мега фен

от време на време ме кефят мненията ти,но тук определено не си права... 1во косата ти не може да е боядисвана и здрава... 2 една коса се изтощава само от слънцето или вятъра.. освен на мъжете,които се подстригват на 3 седмици и косата им е по 2-3 см. друга напълно здрава коса НЯМА.... но определено разликата от 85%-90% здрава коса и 25% се вижда.. и може и да оплешивееш от толкова третиране

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    О, най-добре иди на фризьор ..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Авторке, аз мисля, че много по-добре ще ти стои тъмно червено, т.е. само отенък. И все пак ако искаш промяна направи го!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Еми то за тва като ти е 5 косъма Говоря за момичетата във форума. Не мисля, че раздела има нещо лигаво и кифленско, ама твой си избор. Ако това на снимката си ти си безнадежден случай, освен ако не си на 12-13
    На 18 съм. И не виждам кое ми е безнадеждното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си