Първоначално написано от RagioL Във времето в което ти чакаше идея за филм аз си дръпнах 4-ри. да,мерси,точно така,дразни ме,няма проблем
Първоначално написано от FuCKkK13 да,мерси,точно така,дразни ме,няма проблем Виждаш ли колко готини били нещата, искаш филм получаваш тест на нервната система.
Първоначално написано от RagioL Виждаш ли колко готини били нещата, искаш филм получаваш тест на нервната система. не стига че ти опростих по горния коментар ама и продължаваш... браво бе,браво
Първоначално написано от FuCKkK13 не стига че ти опростих по горния коментар ама и продължаваш... браво бе,браво Питаш ли ги какво им е на хората около мен.
Първоначално написано от RagioL Питаш ли ги какво им е на хората около мен. ти човеко... последните пъти много саднат ми се видиш
Първоначално написано от FuCKkK13 ти човеко... последните пъти много саднат ми се видиш Твърдиш че всеки път като пиша съм все по зле ли?
Първоначално написано от RagioL Твърдиш че всеки път като пиша съм все по зле ли? тц... седиш на едно положение но това положение е по зле от обичайното ти.. като не си саднат.. егати обяснението.. и аз не си го разбрах
Правила