Това го прочетох и разбрах ама нищо изгледай го пак !
Първоначално написано от FuCKkK13 не стига че ти опростих по горния коментар ама и продължаваш... браво бе,браво Питаш ли ги какво им е на хората около мен.
Или айде виж тоя викат че бил хубав Savages
Първоначално написано от TrollFaace Или айде виж тоя викат че бил хубав Savages добрем,мерси
моля
Първоначално написано от RagioL Питаш ли ги какво им е на хората около мен. ти човеко... последните пъти много саднат ми се видиш
Първоначално написано от FuCKkK13 ти човеко... последните пъти много саднат ми се видиш Твърдиш че всеки път като пиша съм все по зле ли?
Първоначално написано от RagioL Твърдиш че всеки път като пиша съм все по зле ли? тц... седиш на едно положение но това положение е по зле от обичайното ти.. като не си саднат.. егати обяснението.. и аз не си го разбрах
Схванах на къде биеш но за сега ще го карам така. Плюс това се сетих за един филм но не е особено разтоварващ. http://zamunda.net/details.php?id=305979&hit=1
Първоначално написано от Elli * The hot chick какво общо има с Tripple X ? //just asking
fear4o <--- май bro' xDD darkPaladin <--- *миг, мииг* So what we get drunk So what we smoke weed We’re just having fun We don’t care who sees So what we go out That’s how its supposed to be Living young and wild and free
Първоначално написано от thegreenzombie какво общо има с Tripple X ? //just asking И аз това се чудих
Правила