- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебели бедра
Ако е натрупана мускулна маса няма как да очакваш да намалее обиколката им.
Предполагам, че някакъв вид кардио ще е от полза в случая.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Много ми е интересно как всички момичета изведнъж от въздуха я трупат тая мускулна маса и си мислят, че са целите мускули. А всъщност са дебели, нали, жалката истина. При по-голямата част от хората мускулите дори са в дефицит.![]()
А авторката - страшно кардио правиш, сигурна съм че се спукваш, особено на колелото.![]()
мм, знам ли ? Написала е, че ходи на фитнес и прави упражнения..
ппц много момичета правят това и очакват обиколката на бедрата да намалее магически, преди да са изгорили мазнините.. а трупането на мускулна маса под тях според мен е основна грешка .. и обща взето няма как да стане ;д
Иначе, за горене на мазнини добър вариант е следното - ако бягаш на стадион например .. разделяш го условно на три части .. в единия участък вървиш, в следващият лек крос и третия спринт, като там даваш всичко от себе си.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
За какви мускули става дума !? Някоя си ходи от 2 седмици на фитнес и вече говорим за натрупване на мускулна маса. Я не ставайте смешни. Хора в добра спортна форма и атлети циклят по не-знам-си-колко месеца на едно дередже, ама те още с първото посещение на фитнеса и са се напомпали здравата! Още повече какви мускули ще качи като тя прави САМО кардио!?![]()
А най-добрия вариант за проверка дали си отслабнал според мен са дрехите - нито кантар, нито огледало, нито мерки могат да ти покажат толкова точно.