- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Хакерси флуд
... к'ви са тия малоумни коментари, бе? Вие ненормални ли сте... 10$ на месец, пиша ти скайп името, излиза ми ИП и всичко друго, вкарвам ти ИП-то, решавам до кога ще те флуудвам и ти ебавам майката и на защити и всичко, кви са тия филми, че рутерите защитават и тем подобни? Ще останеш без интернет докато не си смениш ИП-то, и като го смениш пак ще те флуудвам, умнико.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Можеш цялото си семейство да продадеш, резултата ще е пак нулев.Пишел скайп, излизало IP, а след това си слагаш лед на задника, че здраво са те порили, за да ти изтече така мозъка.
Сценариста на 'От глупав по-глупав' ако дойде тук, ще има идеи за цял сериал с толкова малоумници.
Пак ти предлагам да си дадеш скайп нейма на лично.
Обещавам да отърва съфорумците от изящната ти особа.
Ти по-добре се успокой, уважаеми. Никой не се прави на хакер. ддос и 5-годишно дете може да ти пусне и успех със 'защитата'.Абе вие един for цикъл не може да вържете, почнахте да се правите на големи хакери. Хайде успокойте се.
Тей ти сайта, който споменах - http://quantumbooter.net
Както казах - един познат си прави кирията. Накарах го и върху мен да го пробва.
Първо че пред очите ми ми написа скайп нейма в едно поленце и ми излезе IP адреса, второ че съм зад рутер и трето, че нета ми замина за почти 2 часа.
Тествахме го и върху няк'ви жалки бг уебсайтове - не разбирам от материята, но е факт, че сайтовете паднаха - дали целия сървър им е избушил не знам, но не ми и дреме особено.
Последно редактирано от Auriss : 11-18-2012 на 17:34
За такива като теб и идиот е комплимент, въобще не правиш разлика между едно и две, а това(клипа, който давам) само доказва, че има много такива умнички като теб
http://www.youtube.com/watch?v=LVzJL-Ox5oo
... Голям ви е зора да си мерите пишките кой по-знаел.
Кога казах, че имам КАКВАТО И ДА БИЛО представа ? Казах ли го ? Не съм. Казах само, че е достатъчно някой да ти знае скайп нейма и оправия няма. На това мнение съм, защото такъв опит имам. Ровил съм в нета, питал съм хора - оправия казват, че в крайна сметка няма. Склонен съм да им повярвам, особено предвид факта, че по сходен начин (поправи ме ако греша) се свалят сървъри на огромни корпорации.
Е, като много разбиращ ме просветли. Рутери и защитни стени работа не вършат - май това ви беше теорията, а от опит знам, че не става.
И ако може малко повече инфо и малко по-малко биене в гърдите колко разбираме ..
Българска му работа.
Оправията не е в рутера, а в задклавиатурното устройство. Такъв тип атаки, не се правят от една машина за да свалят някой сървър. Да не говорим, че по твоята логика, ако някой ти знае IP и вече няма как да спреш каквото и да било. Седни, прочети малко и след това обяснявай как ddos не може да се спре.