Братле, не сгряваш.
И аз, пък си мисля и всеки друг тук, е способен да симулира поведение, което ще се хареса на другия. Ако в комбинация с това изглеждаш и прилично - ми да - всяка ще ти върже общо взето. Какво толкова невероятно виждаш ? Пак ти го казвам - ако кефиш и на характер, и на визия - грижи нямаш.

Имам чувството, че нещо не си си домислил въпроса, затова ще ти отговоря на онова, което считам, че *може би* искаш да знаеш.
Това питах,защото ако е така не си заслужава,не говоря за кой ми връзва и кой не ,не става въпрос за секса ,не ми е цел да си легна с някоя и това да е всичко,целта ми е много по различна,правя нещо като лично проучване,държа се добре,говоря им мили думи,обръщам им внимание и те се влюбват,доста по лесно отколкото можеш да си легнеш с тях.
"Влюбват" се в това, което показваш. Не в теб. Въпросът е в това да не симулираш поведение, а да си непукист и някой да те хареса заради това, което си. Ако дрънкаш врели-некипели и се правиш на оборотен, а в действителност не се чувстваш такъв - ми себе си лъжеш най-вече, брат.

И на въпроса ти - не, не е лесно някой да се влюби в теб. На първо място трябва да си някой, който е достоен да бъде част от нечий живот. Това е трудното. Това означава изобщо да си човек.