Аз също искам да питам по-опитните по тази тема. Ето и моята история. Наскоро се преместих в нов квартал далече от моето училище беше ми много тежко, защото трябваше да съм далече от моите приятели на които МНОГО държа.Започна новата учебна година и аз се запознах с моя нов клас .Има няколко момчета за които имам съмнение, че ме харесват. Единият да го наречем А е горе долу умен наравно е с мен може би аз съм малко по-напред от него и само ние двамата сме с добри оценки. Не знам дали ме гледа не съм обръщала внимание, но ми се усмихва пуска ми шеги и веднъж едно друго момче да го наречем У ми взе нещо,за да се направи на интересен мен не ме интересуваше знаех ,че ще ми го върне и Б отиде до него и се опита да му го вземе за да ми го върне нещо се сборичкаха и ми го даде. Трето момче да го наречем С ми прави смешни физиономии постоянно ме пита Как си? прегръща ме шегува се ... идва до мен и пипа ми косата пита ме какво и слагам ... . Има и още един ,но него не мога да го опиша всеки път е с различно отношение към мен един път аз седях пред неговия чин и бяхме в час той ми пишеше един път ми пишеше по гърба . Друг ми каза обичам те ела да те разцелувам някакви такива неща но аз го приемам като шега. Въпросът ми е ако ме харесват въпреки ,че повечето хора го потвърждават какво да правя. Не мога да съм всеобща а и всички те са приятели. Аз съм на 15 те са от моя клас.