- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 16 ,а само 11 :(
Здравейте, никога не съм бил комплексар относно размера на пениса .Никога не ми е бил от най-големите ,но винаги съм си казвал има още време ще порасне . Но ето ни и сега станах на 16 и не водя полов живот ( още не съм готов ) ,но все пак когато съм готов с тези 11с . за каде съм ??Чел съм много статии по въпроса чувал съм ,че разте до 19-20 годишна възраст но на мен не ми се струват достоверни .
Та въпроса ми е следния : На вас кога ви порасна пениса ?
Знам ,че има МНОГО запитвания по въпроса , за което се извинявам .
Ами.. Не очакваш за последните 3 години да ти порастне с 10 сантиметра, нали? Тези 11см. ще се превърнат в около 14-15см., естествено, както дължината, така и диаметърът.
п.п. Моля ви се, момичета, не започвайте да го успокоявате. Трябва да натрупа опит, естествено, освен размера, но всяко едно момиче е самостоятелно и някои са ненаситници, други пък не гледат толкова в гащите, колкото до човека.
На тези години горе-долу се оформя, колкото - толкова. Трудно можеш да промениш статуквото. Вместо да мислиш за неща, които само ще те затормозят, просто вкарай въображение. За да си добър в секса, не е задължително да си с голяма патка. Когато ти липсва едно нещо, компенсираш с друго. Аз например не съм достатъчно висок за волейболист, но, играейки с акъл, карам дългите да се чувстват смешни. Има една приказка - "не става само с ядене, трябва и акъл"
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Като си направиш сметка че в днешно време , можеш да си го уголемиш по всевъзможни начини , мисля че факта че ти е 11 см. не трябва да те притеснява ! Бтв познавам хора , които вече са го правили ...
Не знам за къде си с тия 11см, но с тоя правопис за никъде не си!
Може и да ти порасне още. Ние няма с какво да ти помогнем.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Бе има още да расте... Ако се научиш да го ползваш като хората, няма да е от особено значение дали е 10 или 20
Глупости на търкалета ... И да знае как да го ползва ако е 11 ( примерно говоря, сигурно ще ти порасне още )см. не може да се мери с 18 примерно. Била съм и с мъж със 18см и с такъв със 11-12см. И двамата знаеха кое как се прави, но при вторият не изпитвах почти нищо, а не е като да съм широка отдолу, даже напротив.
не го казвам това за да обезсърча автора, както споменях и по-горе ще порасне сигурно.
Споко, пич, и на Еминем му е толкова.
always late but worth the wait!
Това във възбудено състояние ли?Ако да се моли да ти порастне още малко![]()
Ранен или късен пубертет си? Расте си до към края на пубертета и расте бавно. На твое място сигурно бих потърсил някви средства да си го уголемя, но пък ако извлечеш максимума от себе си, може да имаш приличен сексуален и чудесен личен живот. Може жена ти никога да не е на върха на сексуалното щастие, да трябва малко повече взаимни усилия за да достига до оргазми, но "приличен" секс е достатъчен за да имаш добра връзка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не винаги количеството е определящия фактор за това дали си добър любовник или не!
Виж ся, има някви упражнения за опъване на пениса, може да пробваш, ама внимавай колко опъваш,
а пък гледам че тука повечето дето са ти писали пускат на такива с такъв размер,
пък и щом и на Еминем му е толкова, явно няма проблем.
Аз съм още девствена отпред и немога да кажа, обаче щом другите са пробвали такъв и им е харесало,
значи няа ся проблем, а пък то зависи и с ква ориентациия си, ако си пасивен, за кво се бъхтиш?
уф , аве гати, много сте хейтъри тука, що не си гледаш работата, не съм "малко бременна", и тва си е моя работа
и ,ако прочетеш малко тука, ще разбереш че за забременяването няма как да стане като не се прави вагинален, а само на другото място
те са ми спокойни, баси пълно е със злета тука, кво всички се заяждат като кажа нещо и са ми заключили темата
Те са ми спокойни, аз просто така си изригвам.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Aма само понякога ли си девствена отпред, или винаги?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."