.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

16 ,а само 11 :(

Здравейте, никога не съм бил комплексар относно размера на пениса .Никога не ми е бил от най-големите ,но винаги съм си казвал има още време ще порасне . Но ето ни и сега станах на 16 и не водя полов живот ( още не съм готов ) ,но все пак когато съм готов с тези 11с . за каде съм ??Чел съм много статии по въпроса чувал съм ,че разте до 19-20 годишна възраст но на мен не ми се струват достоверни .
    Та въпроса ми е следния : На вас кога ви порасна пениса ?
    Знам ,че има МНОГО запитвания по въпроса , за което се извинявам .

Супер фен Аватара на Anonys
    Ами.. Не очакваш за последните 3 години да ти порастне с 10 сантиметра, нали? Тези 11см. ще се превърнат в около 14-15см., естествено, както дължината, така и диаметърът.

п.п. Моля ви се, момичета, не започвайте да го успокоявате. Трябва да натрупа опит, естествено, освен размера, но всяко едно момиче е самостоятелно и някои са ненаситници, други пък не гледат толкова в гащите, колкото до човека.

Голям фен Аватара на notlike
    На тези години горе-долу се оформя, колкото - толкова. Трудно можеш да промениш статуквото. Вместо да мислиш за неща, които само ще те затормозят, просто вкарай въображение. За да си добър в секса, не е задължително да си с голяма патка. Когато ти липсва едно нещо, компенсираш с друго. Аз например не съм достатъчно висок за волейболист, но, играейки с акъл, карам дългите да се чувстват смешни. Има една приказка - "не става само с ядене, трябва и акъл"
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Като си направиш сметка че в днешно време , можеш да си го уголемиш по всевъзможни начини , мисля че факта че ти е 11 см. не трябва да те притеснява ! Бтв познавам хора , които вече са го правили ...

Само парафина ще те оправи!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    6см са достатъчни за да свършиш работата.

Не знам за къде си с тия 11см, но с тоя правопис за никъде не си!
    Може и да ти порасне още. Ние няма с какво да ти помогнем.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Ами.. Не очакваш за последните 3 години да ти порастне с 10 сантиметра, нали? Тези 11см. ще се превърнат в около 14-15см., естествено, както дължината, така и диаметърът.

п.п. Моля ви се, момичета, не започвайте да го успокоявате. Трябва да натрупа опит, естествено, освен размера, но всяко едно момиче е самостоятелно и някои са ненаситници, други пък не гледат толкова в гащите, колкото до човека.
    14 15 см малко ли са ти

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бе има още да расте... Ако се научиш да го ползваш като хората, няма да е от особено значение дали е 10 или 20

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Бе има още да расте... Ако се научиш да го ползваш като хората, няма да е от особено значение дали е 10 или 20
    Глупости на търкалета ... И да знае как да го ползва ако е 11 ( примерно говоря, сигурно ще ти порасне още )см. не може да се мери с 18 примерно. Била съм и с мъж със 18см и с такъв със 11-12см. И двамата знаеха кое как се прави, но при вторият не изпитвах почти нищо, а не е като да съм широка отдолу, даже напротив.
    не го казвам това за да обезсърча автора, както споменях и по-горе ще порасне сигурно.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Глупости на търкалета ... И да знае как да го ползва ако е 11 ( примерно говоря, сигурно ще ти порасне още )см. не може да се мери с 18 примерно. Била съм и с мъж със 18см и с такъв със 11-12см. И двамата знаеха кое как се прави, но при вторият не изпитвах почти нищо, а не е като да съм широка отдолу, даже напротив.
    не го казвам това за да обезсърча автора, както споменях и по-горе ще порасне сигурно.
    М да ти кажа .. и аз го казам от личен опит... явно си е и до момичето, щото мен пък си ми беше идеално както си беше момчето... даже с приятеля ми, който беше по-"надарен" ми се случваше бая често да ме боли ..

Супер фен Аватара на scrooper
    Споко, пич, и на Еминем му е толкова.
    always late but worth the wait!

Това във възбудено състояние ли?Ако да се моли да ти порастне още малко

Мега фен Аватара на Chacho
    Ранен или късен пубертет си? Расте си до към края на пубертета и расте бавно. На твое място сигурно бих потърсил някви средства да си го уголемя, но пък ако извлечеш максимума от себе си, може да имаш приличен сексуален и чудесен личен живот. Може жена ти никога да не е на върха на сексуалното щастие, да трябва малко повече взаимни усилия за да достига до оргазми, но "приличен" секс е достатъчен за да имаш добра връзка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на reperw
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    . Била съм и с мъж със 18см и с такъв със 11-12см. .
    сериозно ли има хора на които са им 11 12 ?!

Цитирай Първоначално написано от mitko.georgiev.5439 Виж мнението
    Здравейте, никога не съм бил комплексар относно размера на пениса .Никога не ми е бил от най-големите ,но винаги съм си казвал има още време ще порасне . Но ето ни и сега станах на 16 и не водя полов живот ( още не съм готов ) ,но все пак когато съм готов с тези 11с . за каде съм ??Чел съм много статии по въпроса чувал съм ,че разте до 19-20 годишна възраст но на мен не ми се струват достоверни .
    Та въпроса ми е следния : На вас кога ви порасна пениса ?
    Знам ,че има МНОГО запитвания по въпроса , за което се извинявам .
    Аз съм същия случай,на 16 съм и съм с 11.5 сантима.Но влезнах в пубертета късно и се надявам да порасне още.Я напиши колко си висок и какви други признаци на пубертета имаш(окосмомение а-у) може и на ЛС.

Голям фен
    Не винаги количеството е определящия фактор за това дали си добър любовник или не!

Виж ся, има някви упражнения за опъване на пениса, може да пробваш, ама внимавай колко опъваш,
    а пък гледам че тука повечето дето са ти писали пускат на такива с такъв размер,
    пък и щом и на Еминем му е толкова, явно няма проблем.
    Аз съм още девствена отпред и немога да кажа, обаче щом другите са пробвали такъв и им е харесало,
    значи няа ся проблем, а пък то зависи и с ква ориентациия си, ако си пасивен, за кво се бъхтиш?

Цитирай Първоначално написано от zuzkata Виж мнението
    Аз съм още девствена отпред
    забрави и "малко бременна".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

уф , аве гати, много сте хейтъри тука, що не си гледаш работата, не съм "малко бременна", и тва си е моя работа
    и ,ако прочетеш малко тука, ще разбереш че за забременяването няма как да стане като не се прави вагинален, а само на другото място

другото място
    Цитирай Първоначално написано от zuzkata
    все пак онова място
    дето от там такова
    srsly

уф , аве гати, много сте хейтъри тука, що не си гледаш работата, не съм "малко бременна", и тва си е моя работа
    и ,ако прочетеш малко тука, ще разбереш че за забременяването няма как да стане като не се прави вагинален, а само на другото място
    Прощавай, прочетох вече. :/

те са ми спокойни, баси пълно е със злета тука, кво всички се заяждат като кажа нещо и са ми заключили темата

Те са ми спокойни, аз просто така си изригвам.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aма само понякога ли си девствена отпред, или винаги?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си