- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебели бедра
само аз ли свалям лесно кила,може да звучи като хвалене,ама не е.
Ако реша,въпреки че нямам нужда, за отрицателно време свалям 3-4 килограма, а бедрата най-лесно. При мен донякъде и до метаболизъм,но като решите,че желаете нещо - много по-малко тестени храни и газирани напитки. Изключително елементарни упражнения за стягане на крака,които може да се правят и в домашни условия.Плодове и не толкова мазна храна и тези излишни мазнини няма къде да се скрият.
maDamn
Той твоя метаболизъм минава звуковата бариера ... като знам как хапва а си такава слабичка... грр *завижд*
Иначе колкото до авторката ... здравословно хранене не означава да се ограничаваш и да не си позволяваш едно блокче шоколад да изядеш... Трябва всичко да е в някаква норма
Иначе и за себе си съм забелязала, че с бягане най-лесно се горят мазнинките по бедрата ... Сега те болят краката, щото сигурно до сега не си бягала, но с времето и те ще свикнат на напрежението .. Трябва ти малко воля
Виж какво ще те посъветвам аз. Тръгни на някакъв интензивен спорт, да речем карате. Знам от личен опит просто резултата след една година е :ХХХ . АА и също ако може сподели колко годишна си, защото възрастта има значение![]()
Мда, факт е, че съм злобна и горделива и чакам и още нещо да измислите, че картинката да стане пълна
Може и по-груба да съм, отколкото трябва, ама с меки и нежни приказки никой не е станал човек.
Гугъл е за всенародно свободно ползване, има достатъчно статии и теми за отслабване, многобройни форуми с още по-многобройни мнения. Аз може и зла да съм, ама това не променя мързелът на авторката, дето чака наготово да и се изсипе информацията, вместо сама да седне и да си я намери. А, всъщност ако може и някой друг да ползва пътечката вместо нея, и някой друг да и прави упражненията.....
пп: И именно щото е форум, мога да споделям мнението си. Авторката е пуснала тема, аз коментирам, не съм длъжна да имам мисленето на някой друг, нито пък съм виновна, ако моите размисли не му допадат.
Момче съм и не пиша много във форума , но тук ще дам съвет . Здравословно хранене - такова нещо няма. Какво значи здравословно ? Храни се правилно ! Тук половината си мислят ,че трябва да тичат през 2 часа , да скачат на въже докато не припаднат , момиче да ходи на карате и не знам си още какви щуротии. Вече времето е доста студено за тичане.
Скачай у вас на въже 3 пъти в седмицата по 15-20 мин , напълно достатъчно е . И най-важното - РЕЖИМА (не диета,режим!) Изключи въглехидратите от менюто си и тези с висок гликемичен индекс ! - Ориз бял,кафяв , картофи , боб , леща , хляба , сладкишчетата , овеса и всичко което е въглехидрат. Въглехидрат можеш да приема сутрин след ставане (например овесени ядки) и след тренировка (напр. банан) това да са ти въглехидратите. Останалото да идва от мазнини и протеини . ДА ,мазнини!(полезни) можеш да ядеш всяко месо , яйца , серене , мляко , кашкавал , риба и т.н . Наблягай и на плодовете.Храни се по 5 пъти на ден не по много . Сметни си колко калории са ти нужни на ден и извади от тях например 300. Трябва да си в отрицателен калориен баланс и ти казвам ,че до 2 месеца няма да имаш корем и вобще ще се чувстваш по добре .... ако имаш въпроси питай ...
Последно редактирано от abvgde93 : 11-18-2012 на 16:26
ех да беше така лесно)
Kое ?
Форум е и се търсят съвети. Не обиди. Като няма какво да кажеш или просто не искаш да го кажеш ще си мълчиш. Иначе се води спам и най-важното - излагаш себе си. Това не е първата тема, в които изливаш злобата си. Грозно е. Особено от туко-що навършило 14 години момиче.
Ей ти от кога взе да ги разбираш.То и ти си била на 14 ама с опит нали, а тука ми се правиш на света вода ненапита.
Пак казвам секса е добър спорт за отслабване колкото и странно и смешно да му се вижда на някого.А ако не искаш записва се на бокс!
Ще дойдеш и ти на моита и ще разбереш,че съм права за много неща ама нали трябва постоянно да се джафкаш с мен!
Секса е най ефикасен особено ако си отгоре!
Последно редактирано от BloodyMeri : 11-18-2012 на 18:36
Aз въобще даже не искам да се карам с когото и да е, и да, позата е добра, за стягане на крака... ;д
И за задник също...
Авторке аз имам същия проблем. И бих си позволила да споделя това, което предприех от месец насам. Вземи си една карта за фитнес, 3 пъти в седмицата е предостатъчно. Всяка тренировка започвай с 15-20 мин. въртене на колелото. После отивай на уредите за вътрешната и външната част на бедрата. Прави 4-5 серии по 12пъти с около 20кг. Разбира се прави и почивки. После може да отидеш малко на пек-дека. Там може да направиш 2-3 серии по 5-10 пъти с около 10тина килограма достатъчно е. Може после на кростренажора за около 10 мин. След това коремни преси, колкото ти е силата. И най-накрая на пътеката редуваш спринт, ходене и изкачване. Аз лично и в края на тренировката взимам едни гирички по 3-4 кг и блъскам с тях по крушата. Релаксиращо ми действаСамо тренировките няма да спасят положението. Те са ти само около 40% другите 60% са начина на хранене. Пий много вода. Забрави за газирано и всякакви сокове със захари и прочие. Сладко, мазно, пържено също забрави. Хляб, колкото се може по-малко. Уверявам те, че ще има резултат. Не веднага и мигновено, но с упоритост и желание ще постигнеш желания ефект. Успех!
![]()
Може секса и да помага в известна степен, но докато не се намесят упражненията забравете за драстичен ефект - сваляне, стягане и оформяне.
Значи разбирам, че всички държите на бягането. Добре ще се опитвам, но трябва ли пренебрегвам велото
Съдбата помага на смелите !
а бе прави секс ти казаха хората кво бягане и вело![]()