- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас Илко (global) редовен ли е?
Реве да не влизаме в тоя форум, че бил турски, пък той самият не излиза, постоянно го гони няква параноя да не му видят снимките и да не му засекат IP-то, има някви странни възгледи за живота ...дискутирайте
^Стига писа във форума, ами опъвай софрите!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не знам, обаче в скайп Алекс пред доста свидетели ме попита колко иска да ми плати, за да го разхождам на каишка като куче по улиците в София. :Д
ти да не си някаква долна кучкарка, че да разхождаш мелез като него ...
n00bs
Абе Алекс че е много зле е верно, ама и на теб, откакто разбра че те харесва, много ти порасна самочувствието и много се възгордя. Чак е противно. И не се оправдавай че не е верно и че няма как заради такъв забил тип да се възгордееш. Усеща се. Освен това прекалено много неща си възприела от някои "оборотни келеши" във форума. Спомням си твои мнения от 3-4 години много, много смътно и не беше такава. Казвам го без лоши чувства.
Последно редактирано от RedArmy : 11-18-2012 на 21:33
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Global се казва Алекс, а не Илко. Имаш някаква грешка.
Снимай се теб с картите в ръка, така нищо не доказваш![]()
хахахахха тихо сега, че пак ще кажат, че форумните келеши ми влияете лошо. А как ме цепи главата от снощи, тази водка не влияе добре :Д
Ред, хахахха Алекс ми определя самочувствието, да. От форума никой друг не ми е казал една добра дума, а пък наживо камо ли. Прав си, че съм се променила, ама концепцията ти със самочувствието е грешна.
ХАхахахха тебе ли те боли?! нема да се оплакваш, мен нЕкой пита ли ме ? :Д
ааа не знам. Нямам вина. Ти закво ме покани, сееш само поквара. Форумен келеш. :Д
Обаче мен ми стана интерсно коя ли ви е групичката на форумните келеши.
Не е редовен и редовно го глобяват!
А не може да си изкара карта, защото му я пишат на името на Илко, а той иска да се казва Алекс и отказва да ползва илковска карта...
E, как, от теб съм се учила как стават нещата, време е да се приложат на практика!