.

Виж резултатите на анкетата: Кое помагало е по-добро?

Гласували
2. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Помагалото на Colibri

2 100,00%
  • Помагалото на BG store

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Испански

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Купи си някое с диск. Важно е да правиш и упражнения за слушане и да се научиш да произнасяш думите с правилно ударение, в испанския е важно. Успехчета.
    Качели не ми се иска диск.Главно искам помагало или граматика,защото имам проблеми с очите и не мога да седя с часове на лаптопа , т.е. докато не разбера материала.Обикновено в повечето помагала или граматики ,които гледах има диск.А и в речника нали има транскрипция,ударения..

Цитирай Първоначално написано от m0ny Виж мнението
    Качели?????!!!! не ми се иска диск.Главно искам помагало или граматика,защото имам проблеми с очите и не мога да седя с часове на лаптопа , т.е. докато не разбера материала.Обикновено в повечето помагала или граматики ,които гледах има диск.А и в речника нали има транскрипция,ударения..
    А ти учила ли си изобщо някога испански? Помагало по граматика -вземи това черното на Кючукова, всички даскали него препоръчват, наистина е добро.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    А ти учила ли си изобщо някога испански? Помагало по граматика -вземи това черното на Кючукова, всички даскали него препоръчват, наистина е добро.
    Не мога да разбера каква е връзката между това дали съм учила испански,със ...

Ами започнах да го уча преди седмица,но имам някой дребни пропуски със поредността на материала,който стигнах до тук.
    __________________________________________________ _____________________________
    Ще си купя това http://www.book.store.bg/p61403/gram...petrinska.html

Разбира се ако имате други предложения или просто искате да споделите мнение,пишете.
    Между другото-Благодаря на всички! )
    Последно редактирано от m0ny : 11-19-2012 на 18:04

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си