- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто щастие! /хвърлете по поглед/
Просто съм щастлива , нищо особено , но искам да го споделя и с вас , защото започнах да виждам все по-отчаяни хора,но защо? Никога няма да разбера човешката логика...ПРОСТО СЕ ОТПУСНЕТЕ..знам , че ще кажете много е лесно да се каже , живота е сложен , бла - бла ..... Живота не е сложен , хората са сложни , но не им позволявайте да ви пречат на щастието... Не им давайте да ви мачкат и не позволявайте да спрат любовта ви......
Любовта наистина е сложно нещо, но трябва да се изживее до край и с тъгата и с щастието , защото това е любовта...Не изпадайте в излишни драми,не си струва..Всеки се ражда сам и умира сам , вярно е , че е понякога намираме човек , който е с нас , но той или ни зарязва просто така или ние осъзнаваме, че той не е нашата мечта ,много често този човек не е любовта , а е приятел...Идеята ми е да не се губите в любовта .. сълзите са излишни...те са просто вода изтекла след някой и те не се връщат , а смеха е искра ,която пали нещо, подтиква хората към щастие....Бъдете щастливи и не им позволявайте да ви съборят...!Бъдете себе си! Нека вашето "АЗ" бъде слънцето в душите ви)) Желая щастие на всички!!
П.П. До хората без половинки .... Идва Коледа и всички влюбени души са щастливи , а другите какво ..... Добре къде е поводът да бъдем нещастни ... Повечето имаме семейство , приятели , а дори и да нямаме факта , че сме живи е напълно достатъчен повод за тост))))) Бъдете щастливи на пук на всички !!
П.П.П. Скъпи тийнове животът не свършва с липсата на гадже и бъдете спокойни НЯМА да умрете сами))
лол, добре, че си ти, да ни отвориш очите -___-
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Най - накрая една позитивна тема в тоя раздел!
мерси, кефиш ме, приятелко, исках да прочета нещо позитивно.
Благодаря ти! Да ти се връща!
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
и аз съм щастлива![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Хайде наздраве за щастливите хора! хаха
Щастлива съм...имам всичко,което съм желала.
Обичам.
maDamn
Радвам се да видя колко хора са щастливи ....Продължавайте в същия дух на пук на суровата действителност ... Ух остава да кажа и " не спирайте да се обичате" и ще сам копие на Наталия Симеонова![]()
![]()
![]()
Трябва да се радваме на малките неща!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
http://www.youtube.com/watch?v=L_MfcZNm7ic
ОБИЧАМ ВИ!
по дяволите, не сери върху хубавата тема! Ако искаш, сери на лични върху моя профил, но тази тема аз я защитавам![]()
Тя си е за защита темата. Да прочетем веднъж нещо хубаво, а не само негативни неща.
То негативното е част от живота на всеки човек, но е добре от време на време да се види и нещо позитивно.
Браво авторке, успя и мен да накараш да се усмихна в това гадно, шибано време..
И аз съм щастлива. Постигнала съм каквото съм искала, роднините ми са здрави, справяме се.
И той пак е до мен. И аз до него. Чувствам се изпълнена.
Колко мотивиращо, indeed.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Благодаря на всички на тези , които следят темата , на защитата) и на тези ,които ме подкрепят..........Радвам се , че всички споделят хубави неща , а и някой ме попита " Защо съм щастлива? " .. Ми отговора е лесен,аз просто съм родена щастлива и винаги се смея , сякаш в въздуха има екстази
.. Няма реална причина , мен просто ми е кеф !
Ей това имат нужда да чуят всички. ^ Животът не е само проблеми и отчаяния.Животът е толкова прекрасен ако го погледнеш от другата страна. Вярно,че всички имат проблеми, но зарежете ги. Всичко си има хубава страна.
) Ако излезете с приятели и прекарате един хубав ден, зависи от приятеля какъв ще е де. ;д Моите всичките са такива,че ако съм тъжна няма да ме оставят да вися и да плача ами ще ме изведат и ще направят всичко, за да ме разсмеят и да се отърся от всичките проблеми и грижи и да си прекарам страхотно. <3 Така,че намерете хубавото във всичко,което е пред вас. Излизайте по-често, четете книги, слушайте музика и разнообразявайте. ^ Не може никога да нямате проблеми, но трябва да бъдете по-весели, защото както казах всичко си има своята хубава страна дори да не я виждате. (sun) Абсолютно всички трябва да мислим позитивно, а не да ме саднати и вечно да тънем в размисли и отчаяния, да не смеем да излезем от вкъщи, защото се притесняваме за нещо. =) Животът е прекрасен и ако вие му се усмихнете и той ще го направи. <3 Настроенията и случките зависят от това какъв си. Ако си по-весел всичко ще ти върви по вода. Просто всички бъдете себе си, а не хора, които искат да изглеждат други в очите на хората. Защото винаги ще се намерят истински приятели,които те обичат такъв, какъвто си. Дори да имаш различия, те ще те обичат и подкрепят, а не само, когато имат нужда от теб да те търсят. Те просто ще те обичат, защото това си ТИ и ще ти правят деня от хубав, по-хубав. И затова ако обърнете внимание на обкръжението (доброто) може би ще бъдете щастливи и денят ви ще бъде усмихнат.
![]()
ми то и аз съм такаважното е да не ти пука...а човек, който да обичаме, ще си намерим
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
^много знаеш ти![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
^знам , знам ! Утре ще клюкарим , да знаеш.![]()
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...