Исках да ви попитам къде в София се продава козметика Ревлон.Знам,че преди имаше в Бонжур,но го закриха и в Лили,но вече не продават.
П.П. Може да има такава тема,но не ме нападайте,защото търсачката ми не работи не знам дали е само мойта ;дд А и ако има,то е стара и информацията не ми върши работа..
В началото на Графа има един магазин само за козметика, с щандове на много марки, има и ревлон. Не от страната, от която се намираше Бонжура, а от другата.![]()
На другия тротоар или на другото начало ;дд Имам предвид дали просто от срещуположната страна на бонжура или изобщо другия край на улицата.. А и мерси много!
Ако е същия магазин - срещу KFC на Гарибалди. На отсрещния тротоар нали има Lilly, малко преди него. До един магазин за чанти. Така го обясних, чее ...![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ами не знам,не съм виждала в ДМ.. в ДМ има на Римел,но ако ми кажете в кой точно ДМ сте виждали ще съм много благодарна
Няма в ДМ, и да, на другия тротоар имах предвид.. ;д
Преди имаше и на щанда на Beauty Zone в Пикадили в Мола на Стамболийски. Сега след като го разместиха, не нам дали има вече.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Виждала съм, че има на Ревлон фдт фото реди в ДМ и някакъв друг фдт, обаче няма щанд и не само твойта търсачка не работи![]()