.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Испания и Шотландия

Здравейте ! Търся информация за образованието в Испания и Шотландия (бакалавърска и магистърска степен).Ако някой има информация за унивеситети по международно право или европейско право,начин на живота и т.н.,моля да сподели.Благодаря
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Голям фен
    Шотландия, добри университети: Edinburgh, Glasgow, Aberdeen, Strathclyde. Отваряш, четеш и решаваш ...

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Защо не Англия, а Шотландия?
    Според мен, по-важния въпрос е коя страна ти допада повече като начин на живот, мислене, условия...
    Не мисля, че има огромна разлика м/у добър университет в Мадрид и добър университет в Лондон...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от JustAngel Виж мнението
    Здравейте ! Търся информация за образованието в Испания и Шотландия (бакалавърска и магистърска степен).Ако някой има информация за унивеситети по международно право или европейско право,начин на живота и т.н.,моля да сподели.Благодаря
    за UK влез в bghelp, там има отговори на всичките ти въпроси.

Цитирай Първоначално написано от DS Виж мнението
    Защо не Англия, а Шотландия?
    Според мен, по-важния въпрос е коя страна ти допада повече като начин на живот, мислене, условия...
    Не мисля, че има огромна разлика м/у добър университет в Мадрид и добър университет в Лондон...
    Аз доколкото знам висшето в Шотландия е безплатно ,доколкото в Англия се плаща. Поправете ме ако греша. Може да няма толкова финансови възможности момичето. :")

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^Висшето в Шотландия не е безплатно, просто в повечето случаи таксите се покриват от държавата, поне за EU граждани.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ^Висшето в Шотландия не е безплатно, просто в повечето случаи таксите се покриват от държавата, поне за EU граждани.
    Мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си