- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- лкйнсдфйивнхиеутфрт
Стига сте й скачали, бе. Кой знае колко време сте чакали Щрудел да ви даде повод да си излеете змиите и гущерите. Това, че си излива емоциите, не означава, че момичето не се справя и не й е ясно това, което й обяснявате. Между думи и действия има разлика.
И аз не разбирам Щрудел що си е обяснила по-малкото израз на любов при дългите връзки със загрижеността за чуждото мнение, но не е на преден план това. Въпросът е, че с времето охладняват страстите и колкото е нормално, толкова е и тъпо. Оставете я да пороптае, така му олеква на човек. Вие понякога не роптаете ли? Това не означава, че не можете да се справяте, просто се ядосвате или ви е тъпо. Ще мине малко време, ще й стане весело, няма да говори тия работи.
То е ясно, че цял форум и се дразните, на нея също й е ясно. Само че май всички си мислите, че е заблудено наивна и не се досещате, че е нейн съзнателен избор да е ранима, щото колкото повече се опитваш да налагаш контрол над емоциите си, толкова по-слабо чувствителен ставаш за тях. Не иде реч за това как да се предпази от подобни състояния, на всеки вече му е пълна главата с правилца за успешен живот. Ако в очите ви момичето ви изглежда слабохарактерно, то спомнете си, че докато сте израствали, сте менили възгледите си, за да не бъдете такива. Но признак на слаб характер ли е да те облъчват отвсякъде с критика, че трябва да си промениш вижданията, а ти да ги отстояваш, защото виждаш смисъл в тях?
Няма да коментирам мнението ти, Щрудел. Дай си почивка и ще спреш да се съсредоточаваш върху грозната за теб страна на нещата. Алтернативата винаги я има, но мисля, че си затваряш очите за нея в момента.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз не ѝ скачам. Just sayin'. Исках само да поясни какво имаше предвид, защото тя казва "Не съм виждала". Това не означава, че го няма, че не съществува, а просто, че не го е срещнала. Но ако желае, мога да я запозная с прекрасна двойка, малко над средната възраст, които са от десетки години заедно (в брак) и все още се водят за ръка и той използва всяка възможност да я целуне (дори пред хората) и да обясни колко означава тя за него. Дори и хумористично.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last