.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Стига сте й скачали, бе. Кой знае колко време сте чакали Щрудел да ви даде повод да си излеете змиите и гущерите. Това, че си излива емоциите, не означава, че момичето не се справя и не й е ясно това, което й обяснявате. Между думи и действия има разлика.

И аз не разбирам Щрудел що си е обяснила по-малкото израз на любов при дългите връзки със загрижеността за чуждото мнение, но не е на преден план това. Въпросът е, че с времето охладняват страстите и колкото е нормално, толкова е и тъпо. Оставете я да пороптае, така му олеква на човек. Вие понякога не роптаете ли? Това не означава, че не можете да се справяте, просто се ядосвате или ви е тъпо. Ще мине малко време, ще й стане весело, няма да говори тия работи.

То е ясно, че цял форум и се дразните, на нея също й е ясно. Само че май всички си мислите, че е заблудено наивна и не се досещате, че е нейн съзнателен избор да е ранима, щото колкото повече се опитваш да налагаш контрол над емоциите си, толкова по-слабо чувствителен ставаш за тях. Не иде реч за това как да се предпази от подобни състояния, на всеки вече му е пълна главата с правилца за успешен живот. Ако в очите ви момичето ви изглежда слабохарактерно, то спомнете си, че докато сте израствали, сте менили възгледите си, за да не бъдете такива. Но признак на слаб характер ли е да те облъчват отвсякъде с критика, че трябва да си промениш вижданията, а ти да ги отстояваш, защото виждаш смисъл в тях?

Няма да коментирам мнението ти, Щрудел. Дай си почивка и ще спреш да се съсредоточаваш върху грозната за теб страна на нещата. Алтернативата винаги я има, но мисля, че си затваряш очите за нея в момента.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И аз не разбирам Щрудел що си е обяснила по-малкото израз на любов при дългите връзки със загрижеността за чуждото мнение, но не е на преден план това. Въпросът е, че с времето охладняват страстите и колкото е нормално, толкова е и тъпо. Оставете я да пороптае, така му олеква на човек. Вие понякога не роптаете ли?
    Аз не ѝ скачам. Just sayin'. Исках само да поясни какво имаше предвид, защото тя казва "Не съм виждала". Това не означава, че го няма, че не съществува, а просто, че не го е срещнала. Но ако желае, мога да я запозная с прекрасна двойка, малко над средната възраст, които са от десетки години заедно (в брак) и все още се водят за ръка и той използва всяка възможност да я целуне (дори пред хората) и да обясни колко означава тя за него. Дори и хумористично.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си