.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Откачам ли ?

Ще бъда възможно най-кратък. На 17 съм. Намерих невероятно момиче, което ме обича и с което обожавам да съм. Връзката ни е прекрасна, тя е на светлинни години от предишните, с които съм бил. Заедно сме от известно време. Но напоследък аз сякаш откачам - чувствам се неспокоен, променят ми се настроенията постоянно, изпадам в нещо като депресии и имам обсебващи негативни мисли - в тях няма нищо вярно, не са логични, но не спират да се появяват. Имам много предположения защо се случва това - депресиращото време, възраста ми, хормоните, които бушуват в тялото ми и т.н., но искам да чуя вашето мнение - има ли ми нещо, как да го преодолея ?

Всичко това , което описа ще ти го събера в една дума - Ревност! От там идват всичките ти мисли "как тя може да е с друг и т.н" , просто трябва да и имаш повече доверие , стига да го заслужава !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Ревно!ст
    Но дали тази ревност е заслужена?
    Имали съмнения за изневяра или поводи от нейна страна към твоя?
    И спри с ревността си докато не си я изгубил.
    3ащото това е болестно състояние и,ако не се контролира и спре на време става много лошо.
    Накрая ще останеш съвсем сам и зарязан от всички,защото просто никой няма да те търпи,включително и тя....
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от anonimen567 Виж мнението
    Ще бъда възможно най-кратък. На 17 съм. Намерих невероятно момиче, което ме обича и с което обожавам да съм. Връзката ни е прекрасна, тя е на светлинни години от предишните, с които съм бил.
    Прочитайки това,аз лично разбирам,че нямаш проблем с връзката си с това момиче,нито със самата нея.Може би е просто лош период и ще мине,изчакай.Ако мислите са свързани с изневери и подобни,вероятно наистина трябва да си имате повече доверие.Спокойно,не се филмирай,нищо ти няма.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Е,какво още искаш? Имаш идеална връзка с момиче,което те обича!

Откачаш не ами. :д От това,което прочетох имаш прекрасна връзка ама май нещо изперкваш не се обиждай. :3 Ще ти мине спокойно. :д

Супер фен Аватара на djipsito
    Тва да не е нещо от сорта на... прекалено е хубаво, за да е истина... гадно шесто чувство, че нещо не е наред ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Ами ако не спортуваш е разбираемо,смисъл аз преди като не спортувах и аз изпадах в нервни кризи:мислих за политика,децата по улицата и бездомните животни. И то супер много се задълбочавах в това. Исках да умра и всичко да свърши,но като почнах да ходя на плуване всичко коренно се промени! Опитай!

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Добре де, от къде разбрахте, че си мисли, че тя му изневерява ВТФ?

Просто кофти период, пич! Релаксирай повече, измисли някви нови неща да правите с девойката, спортувай и всичко ще се оправи
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Просто имаш прекалено много негативна енергия. Почни да се занимаваш със някакъв спорт или просто ходи на фитнес и блъскай щангите. Това ще заздрави собственото ти его и ще бъдеш по-уверен в себе си.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Намери си релаксиращо хоби. Иди на масаж, нервната си стема направо се растартира след един качествен такъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си