.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не е вярно това.
    Сега, защо трябва да се генерализира. На 17 и на 27, след това на 37 си напълно различен човек. Да, може да запазиш някои разбирания и интереси, но нещата се променят. Кардинално. Няма как да бъде по друг начин.
    Ще ми кажеш, че съквартиранта, дето е пълната душица, след 10 години ще стане ебахти плейбоят и ще е минал половин София? Или ше ми кажеш, че другия съквартирант след 10 год. ще спре да шмекерува и да се ослушва, като стане дума за даване на пари или пък ще спре да бъде хипохондрик. Трудно ми е да го повярвам. Развиваш се, живота ти се променя и така нататък, но не можеш да избягаш от себе си.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Развиваш се, живота ти се променя и така нататък, но не можеш да избягаш от себе си.
    Ти си такъв, какъвто поискаш да бъдеш. Друг е въпросът колко си мотивиран за промяна.

Виж, хипохондрикът няма да се промени Това е психично разстройство.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Такъв тип момичета\жени има навсякъде.Честно казано не обичам да коментирам другите, всеки сам преценява какъв да бъде и какво държание да има.Не съм аз тази която да ги вкарва в правия път.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    LadyDi това, че съм казал жени не значи, че не може да се разсъждава и за момичета.Все пак момичетата и жените са от един пол, а аз понякога не правя такова деление.

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ще ми кажеш, че съквартиранта, дето е пълната душица, след 10 години ще стане ебахти плейбоят и ще е минал половин София? Или ше ми кажеш, че другия съквартирант след 10 год. ще спре да шмекерува и да се ослушва, като стане дума за даване на пари или пък ще спре да бъде хипохондрик. Трудно ми е да го повярвам. Развиваш се, живота ти се променя и така нататък, но не можеш да избягаш от себе си.
    Да, аз мисля, че напълно може да се промени един човек.Всичко зависи на какво в живота си е подложен. Мога да дам даже пример с една моя съученичка.Беше егати диването.Като по-малка не можеше да седи на едно място без значение дали ще тича и ще вика или ще се закача с някое момче.Само да чуеше някаква мълва за нея казана от някое момиче и отиваше да раздва шамарите.Но не да се скубе, а се биеше като момче...с юмруци.С една друга съученичка беше егати и екипа и всички момичета в училището едвали не и козируваха като минеше покрай тях.В средата на 9ти клас тръгна с един.Постепенно се укроти много и забрави какво е това да се бие.Даже и веднъж го спомена: "Навремето някоя да ми кажеше нещо и аз веднага палех пък сега нещо хич не ми дреме". Сега е станала вече егати и кротката,женена е и има две момчета.Ако не си видял прехода трудно можеш да повярваш, че някогашното диване и сегашната кротка жена (да го кажем както LadyDi иска) са един и същи човек.Примери за такива неща бол.Ако щеш и като се обърна назад и мен ме възприемат по по различен начин. А да, имам и една съученичка дето постоянно учеше и имаше само шестици и дори някой можеше да я нарече зубърка.Сега нонстоп я засичам по заведенията в града ми и постоянно лови погледите и ми обясняват колко била готина.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    LadyDi това, че съм казал жени не значи, че не може да се разсъждава и за момичета.
    Можем, разбира се.
    Ето ти моята теза.
    Една жена може да бъде "лека", когато съзнателно прави избора да бъде такава - да има множество сексуални партньори с цел някакъв вид облага от тях. Не за да се прави на "оборотна", не защото от "нищо не ѝ пука", а защото има някакъв материален стимул. За мен лека жена е синоним на жена, която се продава.
    Описанието, което си дал в един от по-горните си постове, описва момиче-тинейджърка, която все още не може да се ориентира, което вижда (но не разбира правилно), че жената може да притежава власт посредством секса. И смята, че може да си гради имидж на непукистка, като си ляга с лоши момчета. Това не е леко момиче. Това е неориентирано момиче. И никой не може да ме убеди, че когато порасне, по правило ще се превърне в "лека" жена.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Много съм съгласна с ЛейдиДи. При нас, общо взето, се наблюдаваше разминаването, в което умри не вярва. Най-неориентираните и разпасаните ми съученички, които навъртяха бройки още като "деца", сега са в свръх сериозни връзки и не можеш да ги изкараш на купон или дискотека, ако ще да ги ръчкаш с остен. Свитичките и много морални госпожици пък сменят гадже след гадже и се мъчат да се "наживеят". Никога не можеш да съдиш за това какво ще излезе от един човек според това какви ги върши, докато го тресе пубертета. Аз не ща и да си спомням за моите "детски" изпълнения, а сега съм коренно различен човек. И в нагласа, и в представи. Предполагам, че има още такива периоди, до които просто още не съм стигнала, че да им хвърля поглед. Една жена се променя в пубертета, след първия си път, след първото си дете, в критическата и сигурно още куп други.

Има леки, и леки жени. Има такива, които си ги дърпа природата на някакъв етап да искат повече и повече секс от различни хора и им е инетресна играта. Това, че аз не чувствам нещата така, не значи, че имам правото да им се мешам или да ги гледам накриво. Често се случва такива жени съвсем да не са празни, лигави черупки отвътре, а да са интересни хора, понякога доста интелигентни. Не са преживяли невероятни психични травми, че да се пазят от нараняване, нах. Просто им идва отвътре да обикалят насам натам и приемат нещата за начин да си изживеят младостта на макс. Всеки си има негов начин. Техният е малко по-заклеймен от обществото, което само по себе си е свръх изродско и е готово да посочи с пръст всеки без много подробности. Нормално е да се обиждат, когато ги наричат курви. Курвата не се познава по бройката. Курвата има специфичен начин на живот и определен характер.

Вторият вид си е простата, лигава, мислеща си за пари и облаги жена, която избива комплекси. При тях се среща манията по обвързани мъже, по богати, по лоши. То е маниер, не е дори толкова до секс.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ...
    Да, да, да.
    Но искам да се върна на първия си пост. Все още считам, че няма жена (дори от първия или втория вид, които описва Сиси), която съзнателно да поддържа този имидж. Искам да кажа - тя не спи с много мъже, за да има имидж на лека жена. Подбудите винаги са други. Просто резултатът е такъв.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Аз съм много против епитета "курва" като цяло или там "лека жена". За мен това е навлизане в личния живот на някого и осъждането му. Ненавиждам обществото, в което аз като жена трябва да крия сексуалните си контакти или евентуално, ако не го направя да ходя да доказвам колко умна, образована и природно интелигентна съм. Нима ако съм такава вече ще имам право да живея живота си както искам?.. Някои хора имат нужда от повече секс, други изобщо може да не се сещат. Някои хора обичат новото, интересното, непредвиденото и спонтанното, а други-точно обратното. Защо само едните са определени за морални, а другите не? В други времена живеем и мисля, че е време да се спре с тая алиенация на разкрепостените. И точно защото са други времената сега излиза, че аз имам повече сексуален опит от повечето жени на 40-50 годишна възраст. Аз съм против категорично лъжите и зависимостта от нечии други средства, но не и против свободния избор. Така че това дава право на всеки да живее както иска и му отнема правото да съди чуждите избори. Защото в крайна сметка всеки сам решава как да оцелява.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И какво, ти един вид защитаваш тезата, че "леките жени", всъщност имат и друга своя индивидуалност, която не показват пред обществото?! Ми много ясно, че имат, защото всички хора имат такава! И пак е строго индивидуално, може да са всякакви отвътре - ревниви, емоционални, обичащи...абе всичко. Но не вярвам да "бранят" имиджа си на курви, само за да не показват истинската си същност...това е абсурдно.

П.П: Въобще не ми е ясно, защо за вас "курва" и "кучка" са равнозначни понятия, ама айде, както и да е.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си