.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Question Относно ослабването, 10 кг, диети, съвет

Здравейте, моята история започва от лятото когато напълнях с цели 10 кг !! Искам да ги сваля .. Но аз винаги съм си била слаба, яла съм си всичко, но пубертета също влияе .. Аз не си падам по глада.. Правих 8 дена от 90 дневната диета, но не издържах и ядох лоша храна като сандвич от МакДоналдс и всичко отиде на кино........ Затова сега се чудя как да се храня и това, че ще отида на фитнес е ясно ... но без диета няма да стане. Молбата ми към вас е да ми препоръчате здравословен режим на хранене или диета, която не е прекалено строга!!! Благодаря ви предварително!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Спираш джънк фууда, вафлите, кроасаните и етц неща, без захар и газирано, ограничаваш тестото - яж пълнозърнест хляб от пекарна, намаляваш и алкохола. Общо взето ядеш зеленчуци и плодове, чисто месо, морски дарове, млечни продукти. Трябва да имаш три основни храненета и междинни между тях - малки. Последното ти ядене да е най-малко 2-3 часа преди сън. Пий по 2-3 литра течности на ден, като соковете от кутия ги забравяш. Това е общо взето.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    На колко години си? Имаш ли проблеми с цикъл/ хормони? 10 кг да се качат лятото не е окей...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Спираш джънк фууда, вафлите, кроасаните и етц неща, без захар и газирано, ограничаваш тестото - яж пълнозърнест хляб от пекарна, намаляваш и алкохола. Общо взето ядеш зеленчуци и плодове, чисто месо, морски дарове, млечни продукти. Трябва да имаш три основни храненета и междинни между тях - малки. Последното ти ядене да е най-малко 2-3 часа преди сън. Пий по 2-3 литра течности на ден, като соковете от кутия ги забравяш. Това е общо взето.
    +

В този случай, ако не си помогнеш сама, няма кой друг да го направи! Прояви малко воля, ограничи храната, спортувай повече, ходи пеша. Резултатите няма да дойдат веднага, но след няколко седмици ще видиш резултат, който ще те стимулира! Успех

Нямам проблем с цикъла и съм на 14 и половина!

А някой ден мога да се поглеза нали ?

Да нямаш някакви проблеми, хормонални или ддз, 10 кг за едно лято?! Иначе mimssssss го каза.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И аз съм на мнение, че е възможно нещо да не е в ред. 10 кг не са малко, още повече, щом казваш, че до преди нищо не ти се е лепяло....

Добре де.. качих ги лятото+ още 2 месеца...

Мега фен
    10 кг се качват само като щракнеш с пръсти,не задълбавайте много

10 кг не се качват или свалят за много, тук не споря.
    Ама, ако не прочете, авторката казва, че преди това винаги е била слаба, а си е яла всичко. Не може просто от въздуха да е напълняла, близко е до акъла. За това я попитах за някакъв здравословен проблем, я нещо с щитовидната жлеза, или пък нещо друго. Вярно, не е задължително да има нарушения, ама тия неща не са никак безобидни, а не им се обръща внимание. И в повечето случаи момичетата си мислят, че е точно заради влизане/излизане от пубертета.

Мега фен
    докато не може да описва храната в макронутриенти няма какво въобще да обсъждаме,защото от храната трябва да почнем.

доста вредна храна ядях признавам си, затова не се притеснявам, че ги качих, притеснява ме това, че трудно ще ги сваля...

Тази диета е подходяща за тинейджъри: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D1%81%D1%82 В сайта има и други, ако тази не ти допада. Успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Просто момичето е влязло в пубертета и си е отишъл детският и метаболизъм.. това не значи,че има здравословни проблеми..

Обикновено въпросния "детски метаболизъм", щом така го наричаш, си отива, като влезеш в зряла възраст. Но не е изключено, де.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си