.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Харесвам я обаче ме е страх

В моят клас е от 4 години сега сме 12 ти клас и отначало я харесвах.През годините чуствата отминаваха и пак се появяваха сега пак я харесвам и немога да си я избия от главата.Постоянно я гледам в училище говорим си.Но ме е страх от 2 неща:
    Че съм и просто приятел и че ако стане нещо и после скъсаме няма да може да ме гледа.За последна година сме в един клас и колкото повече ходя на училище аз толкова повече я обиквам.НЕзнам какво да правя,защото не веднъж съм бил в ситуацията НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ИЗГУБЯ КАТО ПРИЯТЕЛ а изпитвам силни симпатии и искам да имам нещо с нея.Ако имате някакви съвети моля споделете.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Чувал съм,че доста от двойките на бала ,които до преди това не са се харесвали ,след бала тръгват и се получават здрави връзки ... помисли над това.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Чувал съм,че доста от двойките на бала ,които до преди това не са се харесвали ,след бала тръгват и се получават здрави връзки ... помисли над това.
    Да добавя , че след бала не знаеш кой на къде ще хване ! Някой ще заминат в чужбина , други в другия край на бг , трети ще останат ! По темата , ако наистина много я харесваш , трябва да и обясниш по - деликатно че имаш нещо към нея ! Преди това може да поговориш с някоя нейна приятелка кого харесва , към кого има симпатии и т.н , 100 % ще знае ! Успех !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си