- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Куче,информация,съвети?
Ако не можеш да го гледаш като хората, не го вземай да го тормозиш. Големите кучета имат нужда от разходки постоянно, ако си в блок може да имаш проблем и със съседите, а и то няма да е много щастливо. В двор си е най-добре за куче, да бяга свободно. Адски хубаво е да си имаш животно! Освен това моето лично мнение, е че не е важна породата и че най-миличко ми става някой ако е взел кученце(или друго животно) от приютАко си си харесал хъски те наистина са МНОГО якииии , но си го вземи само ако можеш да се грижиш за него.
Има един сериал на Discovery channel - Dogs 101 там има за всяка порода, виж за хъски какво казват, виж и за самоед (така ли се пише?) и си прецени.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имаше една картинка преди, която бях виждал и много точно описваше кучетата и котките ;Д Пишеше, че когато нахраниш една котка тя си мисли, че щом я храниш и се грижиш за нея си мисли, че тя е бог, а при кучето е напълно обратно. Когато го храниш и се грижиш за него то има теб за такъв.Тва ест. е само картинка, но има и много истина в нея. :д Когато се грижиш за едно куче то ще те обича и ще ти е вярно завинаги, а котките приемат тва за даденост :д
А иначе мен преди йоркширските териери ме дразнеха,, но от известно време страшно много започнаха да ми харесват![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
PinkPan7her, аз също имам йорки от години и много си го обичам! Не мисля, че животно трябва да се взема, защото е модерна тази или онази порода... Към автора на темата- когато си купуваш куче, трябва да го правиш с пълното съзнание, че можеш да се грижиш за него. Хубаво е, че търсиш повече информация за породата, за да знаеш какво те очаква. Преди малко като търсих нещо за хъскито, попаднах на това: http://zoovidove.baubau.bg/%D1%85%D1...81%D0%BA%D0%B8
От тази статия научих, например, че хъскитата се отличавали с голяма чистоплътност.
Само луд би казал,че псетата са по-добри от котките !
Кучетата са за женчовци и момиченца.Неслучайно момиченцата обожават кучета,а путьовците обожават големи и опасни породи.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
..........
Последно редактирано от JungleJaguar : 11-21-2012 на 15:44
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
все едно гледаш дете няма разлика
помисли си ако си съгласен да имаш куче ще ти кажа всичко което трябва
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И аз искам да си взимам куче и от две седмици постоянно съм в нета да търся нова информация за съответната порода. Ако наистина имаш желание за куче ще си готов да жертваш пари,време,сън само кучето ти да е добре. Няма смисъл да си взимаш такава голяма порода ако нямаш време за разходни, само ще го мъчиш.
Имам приятелка която има хъскиИзкарва го 3 пъти на ден
Тези кучета са много енергични и трябва да си изкарват енергията навън иначе у вас ще е .. Грижи колкото искаш .. Сутрин рано вечер до късно .. То има разстройство , то че започне да повръща , да го къпеш и зъби .. Косми те са малки и се забиват много гадно .. Общо взето много време ти трябва за да обучиш кучето и да му осигуриш добър живот
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
Тоя спор е безсмислен. Някои харесват повече кучета, други котета.. ее хубаво, мир да има. И аз обичам когато се прибера 30 кила да се пльоснат върху мене и да не ме остави намира докато не го нагушкам, колкото той си иска и не ме направи цялата в косми и драскотини. И да ме гледа с топлите си очи все едно ми благодари, че съм се прибрала вкъщи. Но има и симпатични котенца, някви милички такива и пухкавки.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Никой не е спорил, аз обичам всички животни <3 Котките обаче са доста по-своенравни. Затова повече хора харесват кучетата.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не съм виждал куче да скача до тавана,но съм виждал кучета,които ги е страх от височина и 1 метър,както и кучета,които ги е страх да слезнат по стълбите,а в същото време съм виждал котка,падаща от 30 метра и й нямаше абсолютно нищо.
Смешни доводчета имаш!
Сякаш котките не идват да ги гушкаш,но може и без галене-просто на тях им стига и един поглед,докато всички кучета са със слаб характер и имат отчайваща нужда от постоянно човешко присъствие и внимание,иначе откачат-затова "скачат до тавана" като те няма вкъщи и 5 минути!
Има и такива хора,учените ги наричат хора-кучета.
Това са хора,които са слаби и не могат без хора около тях,отчаяно търсят човешко внимание където и да е,типично като кучетата.
Тези хора неслучайно си взимат и кучета.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
ПРЕСТАНИ да се занимаваш с мен.
Когато дойдеш да живееш вкъщи и чуеш как 70-годишният съсед под нас и 30-годишната му побъркана любовница се карат за бутилка алкохол някъде в интервала 00-02 часа, тогава ми обяснявай как тракането на лапичките на кучето ми е проблем.
Блъди, що пък котка не? Че те котките в апартамент се гледат :д
Направо в цяла България да се забрани отглеждането на кучета, ако искате.
В апартамент не можело, еди къде си не можело. Вие ще ми кажете къде да си гледам кучето.
Съседите пък може и въобще да не разберат, че имам куче.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На тебе няма ли кой да ти даде един БАНан?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е,кое не ти хареса в моето глобално решение на проблема?
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Последно редактирано от kalpazanka : 11-23-2012 на 06:25
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more