- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПЕШНО! изненада..
Здравейте,
утре (22.11) с приятеля ми правим 3 седмици и се чудех как да го изненадам?.. знам че не е месец за да си правим подаръчета, но аз оценявам всеки ден, в който съм с него! ;д единствената ми молба е да не е "подарък" в смисъл с парична стойност, ами някакъв малък жест.. изненадка! ..
мерси предварително..!
е секс, като за без пари. Какво му подари за първата и втората седмица?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
вие кога ще се научите че 1 седмица и един месец не са нищо... като толкова много го цениш всеки един ден можеш да му направиш някаква изненада,но когато е по повод - моля ви не бройте седмиците и месеците
Облечи си някво секси бельо, сбъдни му някоя фантазия... нещо такова. Не знам какво им празнувате на тия 3 седмици....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не може ли просто едно "обичам те" ?
Какво толкова има да му правиш изненади за 3 седмици? Изчакай примерно на 1 месец, аз лично не виждам смисъл за някакви седмици..
Едит: не, че е адски възможно да го обичаш вече, обаче за друго не се сещам, щом като и секс не правите ..
Последно редактирано от Wednesday666 : 11-21-2012 на 17:45
Вие пък к'во нападнахте детето?!Може това да й е първата връзка и е нормално да се вълнува ...
Авторке,защо просто не му пратиш един хубав СМС от рода на "Оценявам всеки ден прекаран с теб!" (както сама пишеш по-горе) или нещо от рода.Това са си някакви си 3 седмици,той дори може да не се сети,че правите толкова ... Ако пък толкова много държиш да е нещо по-грандиозно - сготви му нещо,например (след като изключваш сексапилното бельо).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Бе тя каза 'изненадка' не 'ИЗНЕНАДААА'. Има нек'ва разлика... Балон с хелий вземи. Вържи го на връвчица и на него нарисувай сърчице или там напиши нещо. После се надишайте с него и се посмейте ^^![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
WHOLE 3 FUCKIN' WEEKS?!OH MY GOD<PLEASE TELL ME MOAAAR!с приятеля ми правим 3 седмици и се чудех как да го изненадам?
Миии...звучи ми тъпо...
ама една кутия шоколадови бонбони примерно , вино би свършило работа...и една приятна обстановка ест.
maDamn
ако й е първата връзка
приятелко, ще се научиш, че такива неща нямат смисъл и такава стойност, каквато им влагаш. Най - важното е да се обичате, което ще си проличи след още доста време, и да ви е хубаво един с друг.
Мда 3 седмици наистина са малко.. не бях се сещала да празнувам всяка седмица..или месецЩом не може да е парична изненада измисли нещо сама. Напиши му колко много го обичаш, макар че сте заедно само от няколко седмици,колко цениш всеки ден прекаран с него бла бла бла квото се сетиш.. Напиши го като смс (както каза ЗоРuTy) или пък на картичка (ако нямаш стотинки и за картичка на листче
)
Абе понякога месец може да е много ... Аз вече 6 години не мога да преодолея човек,с когото бях малко над месец.Все още имам силни чувства към него,такива каквито нямах към нито едно от момчетата преди и след него (а връзките ми все са били от порядъка на година-две),но едва ли и при авторката е същото![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
е какво толкова ти е направил, че 6 години да не са компенсирали един месец бе?
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
както и да звучи, се радвам за нея, че е преживяла такава любов с такава следа.
А ти, приятелко, ще те посъветвам да си се радвате на връзката и дано бъде също толкова забележителна, но без такъв край. Каквото и да му подариш, вярвам, че ще му хареса, но не е нужно да го правите всяка седмица, повярвай ми![]()