- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- коледно ми е
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
С никаквото ми уважение - не дискутирах с теб. Още си в училище, за теб няма как и да е друго + че едва ли някой от бабите или дядовците е прекарал достатъчно време да те окултурява.
Говорех с проситя човек, явно учащ в университет, от който се очаква да мисли поне малко със собствената си глава, разбиращ до предел механиките на социализма, комунизма и марксизма.
не, ама не искам да рискувам, аз съм добро дете![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
извинявай,но това на каква възраст си няма никакво значение как приемаш християнските празници.. по принцип ти идва от малак.. ако си в семейство в което не се празнува или не се обръща специално внимание на празниците и ти като пораснеш ще си същия.. естествено ако след като станеш семеен човека до теб не го промени... иначе едва ли ще си промениш възгледите сам
аа , ти може, аз не
за мен нищо не е казал..![]()
WindScar <3333
аз съм силна и сама мога да го набия!
![]()
WindScar <3333
е сигурно, ама нали знаеш, че на мен ще ми е кеф да го шамаря, ако те храни![]()
моля да се придържате към коледното![]()
![]()
добре, де
и това е празнично
Говедо те прави, не начина ти на празнуване, а това, че не си правиш труда да вникнеш в същината на нещата. За мен си си, както ти казва ника "просто човек", заробен от пропагандната машина на кока-коловата Коледа и Satans Claws, но все пак си позволила това.
А чайче си пия, доста често с ром или ракия. Шекспир е претенциозен педераст-плагиат, който е издигнат на сегашния си пиедестал от еротичните фантазии на застаряващи дебели учителки по литература. В този смисъл не чета литературата, която ни насаждаха гореспоменатите. Още в... там - който клас се учеше Декамерон, влязох в спор с класната, след който влизах в часовете със собствената си литература и слушалки. На няколко пъти се опита да ме среже и да ме попита въпрос по материала, след като видя че го "владея" повече от повечето съученици се примири със занижаване на оценки, перничанската фуста. Т'ва беше отклонение.
Много често говоря, на майтап, че съм НЕчовек(пр: "Наспах се като НЕчовек.") и на фона на това в какво се превръща "модерния" такъв - наистина не съм.
Нарекох те както ти е никът, нямаше как да зная ,че си момиче, освен ако и тук не се надигнат защитничките на Феминизъма, да преправят думите. Няма лошо, но човек не трябва да се ограничава от "харесване/нехаресване", а да разбира ЗАЩО нещото е нещо и с какъв смисъл е натоварено, иначе е просто в подкрепа на кича(провери значението на думата, защото, струва ми се, доста малко разбират какво се има в предвид под "кич"). Не следвам литература. Интересно ми е какво следваш ти и коя година.
@FuCKkK13 - постът е пълен с логически заблуди, но все тая - простено ти е, не заради възрастта ти, а заради социалната функцията, дефинирана от нея. Можеш да провериш колко са "християнски" коледните обреди. На такива хора(семейства) по принцип не трябва да е позволено размножаването. От най-ранна възраст трябва да задаваш въпроси. Да питаш защо, какъв е смисълът, как... За щастие, бях от "онези деца", но наще не можаха да отговорят на повечето и отговорите търся сам, те не са виновни, че не знаят, но са виновни, че не са се опитали да ПОзнаят, както и техните родители. Ако си със заблудата, че всичко знаеш и всичко ти е ясно - наистина няма как да се промениш. Иначе "единствената константа е промяната".
ПП - "Всяко нещо което става без желание и разбиране е грях!"
шшш, седи, седи, що не каза, че си от нашитеела да пием по ракия! Не съм момиче, имах предвид фък13, че каза, че е малка и не разбира. За последното си прав. Ама зависи и от разбиранията на отделния индивид, нали?
дето пита - уча за трифазния ток, неговото производство, употреба, дистрибуция, обзавеждане, проводници, всичко с него, гордо звучащата специалност ЕЕЕО, първи курс съм.