- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Здравейте :)
Имам един въпрос и бих се зарадвал ако ми помогнете.Ще го правим за първи път с приятелката ми и ако може да ми кажете освен да я възбудя,любовната игра и т.н какъв друг начин има,за да не я боли.Също така чух,че на 16 било най-добре да се прави.Какво ще стане ако го прави на 15 например ? Каква промяна протича.Лека вечер![]()
приятелю, би имало разлика, ако го правехте, когато тя е на 10. Не знам кой ти пълни главата с тия глупости. Какво, ако е на 15 и поовина, не може да се чука ли?
Възбуждаш, гледаш да се навлажни хубаво, караш го внимателно. Ти правил ли си го преди? Накарай я да й е хубаво, питай я как й харесва, тя ще си ти каже как я боли по - малко, аз ли да знам на момичето ти кое й е хубаво?
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Няма възраст,която да е "най-подходяща".Когато искаш,тогава преви секс.
Иначе за любовната игра - най-ефикасно ще е лизането според мен.Дори 5 минутки ще са достатъчни.Е,не се нахвърляй веднага върху тази част-първо целувки,ала-бала.
Ами и на мен ще ми е за първи път.Затова питам![]()
На 16 било най-добре- пълни глупости.
Да е влажна. И то пак ще я боли де, просто бъди внимателен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Грубо звучи, но без пръст, два.. гледай да не минаваш щото ..абе препоръчвам го.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Стига сички цепили, че тряя да боли. Не, не ТРЯБВА. Вероятно е, но може и без болка. Имам чувството че 50% от всички, които ги е боляло, е било не щото така е станало, а щото им е било НАБИТО в съзнанието от всички останали, че ВИНАГИ така става. Ужасно влияние върху психиката е това натякване, а то неминуемо се отразява после.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Идеята ми е, че допълнителното, непрестанно натякване увеличава бройката на "мнозинството".
Ако сте готови павете го,най важното е пълната възбуда и отпускането това е...........
Едно време на по 12 са ги женили така че не се притеснявай. Давай внимателно и не забравяй презерватива