.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Здравейте :)

Имам един въпрос и бих се зарадвал ако ми помогнете.Ще го правим за първи път с приятелката ми и ако може да ми кажете освен да я възбудя,любовната игра и т.н какъв друг начин има,за да не я боли.Също така чух,че на 16 било най-добре да се прави.Какво ще стане ако го прави на 15 например ? Каква промяна протича.Лека вечер

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    приятелю, би имало разлика, ако го правехте, когато тя е на 10. Не знам кой ти пълни главата с тия глупости. Какво, ако е на 15 и поовина, не може да се чука ли?

Възбуждаш, гледаш да се навлажни хубаво, караш го внимателно. Ти правил ли си го преди? Накарай я да й е хубаво, питай я как й харесва, тя ще си ти каже как я боли по - малко, аз ли да знам на момичето ти кое й е хубаво?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на nymphadora
    Няма възраст,която да е "най-подходяща" .Когато искаш,тогава преви секс.
    Иначе за любовната игра - най-ефикасно ще е лизането според мен.Дори 5 минутки ще са достатъчни.Е,не се нахвърляй веднага върху тази част-първо целувки,ала-бала.

Ами и на мен ще ми е за първи път.Затова питам

На 16 било най-добре - пълни глупости.
    Да е влажна. И то пак ще я боли де, просто бъди внимателен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Грубо звучи, но без пръст, два.. гледай да не минаваш щото ..абе препоръчвам го.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Град
    Sofia
    Стига сички цепили, че тряя да боли. Не, не ТРЯБВА. Вероятно е, но може и без болка. Имам чувството че 50% от всички, които ги е боляло, е било не щото така е станало, а щото им е било НАБИТО в съзнанието от всички останали, че ВИНАГИ така става. Ужасно влияние върху психиката е това натякване, а то неминуемо се отразява после.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от N3v3Rm0r3 Виж мнението
    Ами и на мен ще ми е за първи път.Затова питам
    е значи гледай да не се притесниш нещо, слагайте капут и се водете един от друг. Спокойно, казах ти, тя ще ти каже, ако я заболи.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Стига сички цепили, че тряя да боли. Не, не ТРЯБВА. Вероятно е, но може и без болка. Имам чувството че 50% от всички, които ги е боляло, е било не щото така е станало, а щото им е било НАБИТО в съзнанието от всички останали, че ВИНАГИ така става. Ужасно влияние върху психиката е това натякване, а то неминуемо се отразява после.
    Абе не е точно така. Сега, има някви дето не ги боли, ама не са мнозинство. Все пак ти се къса нещо, тече ти кръв... и да боли.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Sofia
    Идеята ми е, че допълнителното, непрестанно натякване увеличава бройката на "мнозинството".

Ако сте готови павете го,най важното е пълната възбуда и отпускането това е...........

Едно време на по 12 са ги женили така че не се притеснявай. Давай внимателно и не забравяй презерватива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си