.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на pandabear

"How could you be so Dr. Evil?"

Така вероятно това ще се получи като едно доста кофти мрънкане, което по принцип никой не е длъжен да прочита, но имам нужда да си излея мъките.

Писна ми да се чувствам толкова ненужна, нежелана, недооценена и прочие. Винаги съм се старала да съм мила и добра с хората, колкото и да не ги харесвам. Да подам ръка на някого, когато имам възможността. Способна съм дори да помогна на враговете си в беда, както се казва. И не съм искала никога нищо в замяна. Писна ми от високомерието и лъжите. Писнаха ми всички шибани маски. Никога не съм накърнила нечие достойноство. Винаги съм била точна спрямо всеки. Понякога чувствам, че съм повече мъж, отколкото по-голямата част от мъжете в днешно време, както и да прозвучи това...Толкова ли е трудно в днешно време да кажеш просто едно "съжалявам", когато наистина си сгрешил? Защо хората могат да бъдат толкова подли, зли, студени, нисши и елементарни същества, мамка му?

п.п тъпото заглавие може да бъде свързано с http://www.youtube.com/watch?v=LBTdJHkAr5A

мерси.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Скоро ще спре да ти пука, че има такива хора. Щото като тях винаги ще има.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Такива хора по път и над път.Гледай си семейството и приятелите, за останалите да не ти пука.Защото всеки е до теб, но до време, всичко е само временни интереси.А и никога не можеш да угодиш на всички

Не знам дали слушаш бг - рап , но има един рапър "X" , направо ще ти го цитирам : " Достатъчно ми бе един народ да не забравя,че хората са животни и трябва и аз да хапя.. " . Чисто и просто казано , дръж се с хората както те се държат с теб ! Не може винаги да си добрата и милата ! Трябва да бъдеш добра и мила , само за хора , които са го заслужили , другите просто ги режи стабилно !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Не може винаги да си добрата и милата ! Трябва да бъдеш добра и мила , само за хора , които са го заслужили , другите просто ги режи стабилно !
    Така е - дръж се с хората както заслужават. Просто когато си добър с всички - никой не те взема на сериозно! За съжаление в България поне следното нещо е вярно:

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Спри да ти пука за хората, дори и за приятелите ти.
    Всички са скапани лицемери. Казвам ти го от личен опит.
    И да мрънкаш и да не мрънкаш няма нищо да промениш.
    Иии следва любимата ми реплика:
    Life sucks - get over it.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си