.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Секса без презерватив е само за двойки, които се познават достатъчно, имат достатъчно опит заедно и са установили, че нямат каквито и да било болести предавани по полов път. Във всеки друг случай - категорично със.
    +1
    И най-вече добра сексуална култура!
    Аз лично практикувам секс без презерватив най-редовно, но с приятелят ми сме заедно от дълго време и си имаме доверие. А разликата между със и без презерватив е огромна, поне за мен
    Според мене златното правило на тоя метод е момчето да пикае и да се измива след всеки тек, за да не остане сперма по семепровода, и да стане белята. И естествено да се внимава с овулацията и плодовитите ( опасни ) дни.

Задължително партньора ти трябва да има голям опит , за да не стане вица " С една наденица и две яйца , напълни корема на жена му за 9 месеца .. " !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Аз лично практикувам секс без презерватив най-редовно, но с приятелят ми сме заедно от дълго време и си имаме доверие. А разликата между със и без презерватив е огромна, поне за мен
    Според мене златното правило на тоя метод е момчето да пикае и да се измива след всеки тек, за да не остане сперма по семепровода, и да стане белята. И естествено да се внимава с овулацията и плодовитите ( опасни ) дни.
    Ако не му се пикае ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Пухчоо Виж мнението
    Ако не му се пикае ?
    Ха - ха е не знам тогава, чака да му се допикае
    На моя винаги му се пикае след секс не знам защо

Ха - ха е не знам тогава, чака да му се допикае
    На моя винаги му се пикае след секс не знам защо
    Ето ти идея правете го в банята .. така след секс да не се разкарва момчето : ))

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Пухчоо Виж мнението
    Ето ти идея правете го в банята .. така след секс да не се разкарва момчето : ))
    Ни нъ кефи идеята

хах и намен винаги между другото а наи кофти е да ти се допикае повреме на секс

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Секса без презерватив е само за двойки, които се познават достатъчно, имат достатъчно опит заедно и са установили, че нямат каквито и да било болести предавани по полов път. Във всеки друг случай - категорично със.

+1
    Съгласна съм, но само ще допълня, че има и вариант за практикуването на този вид секс, и ако момичето е на противозачатъчни, което не би изисквало от момчето да внимава и да се "измъчва", ако не му се пишка!
    Но естествено, ако си сигурен, че и ти и партньора ти сте здрави!

правилно и задалжително пикаене след секс е ако ще има втори път разбира се де след първиа е задалжително да се изпикая и след втория де макар че рядко има време за трети

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си