- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стари дънки :)
Здравейте!![]()
Имам няколко чифта стари дънки , който в последствие направих на къси панталонки . Останаха ми крачолите , а не искам да ги изхвърлям. Та затова искам да ви помоля да ми дадете предложения какво мога да направя от тях .. Имах идея за някакво дънково бюстие , обаче не намирам нищо в нета! Ще ви бъда много благодарна , ако ми дадете някоя и друга идея какво да ги правя всички тези крачоли. Предварително благодаря на всичкии !![]()
![]()
![]()
![]()
П.П : Знам, че веднага ще ме погнете , че има такива темичкии![]()
.. Извинявам се! (Ако има , моля да ми дадете линкчета )
![]()
![]()
![]()
ВТН не беше най-подходящият раздел.
On:
Дамска чанта/раница?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А дали ще можеш да ми дадеш някакво клипче , защото изобщо нямам идея от къде да започна .. :P![]()
![]()
Това е с пола, но предполагам, че и с крачол ставаПървоначално написано от danityb
http://www.youtube.com/watch?v=7GuLMYriy4I
Здравей. Една приятелка също си направи старите дънки на къси панталонки ... Използва останалата част, за да си направи дънкови ръкави (ако ме разбираш). Мисля, че стана много сполучливо и доста необикновено![]()
![]()
Нещо такова като модел, само, че дънково ... [/url]
А защо не пробваш да свържеш двете части с цип.. Ако разбираш накъде бия.. Слагаш някаква обувка и пускаш отгоре като гети, когато искаш.. А когато е по-хладно - можеш да закопчееш късите панталонки и крачолите едно за друго.. Мисля, че се разбира какво искам да обясня..![]()
Не се ли разбира..??![]()
И аз вече съм събрала 4-5 чифта крачоли и се чудя какво да ги правя..Преди Алисия показваше как да си направиш елече с тях...
И аз си направих къси гащи, но не от дънки. Останаха ми крачолите и се чудя на какво да ги направя, ако бяха дънкови щеше да стане по - лесно, но... Като измисля нещо ще пиша пак и снимка може да пусна...
ръкавици/готварска ръкавица , денима е здрав плат и трудно се пали (ако не е някое менте)
защо не пробваш да ги направиш на елече и дънкови ръкави