.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Hybrid View

не са някои надъхани келеши, дето си звънят и си пишат смс-и през 5 минути
    в т'ва пък какво лошо има.

според мен ако наистина обичаш, няма как да не си зависим.
    въпросният човек се превръща във всичко за теб.

тоя филм, дето ако истински обичаш, не е нужно да си с човека до теб, щастлив си ако е с друга, само защото той е щастлив и неговото щастие е най-важното нещо за теб никъде го няма. според мен подобни проекции на любовта като неизчерпаем източник на сладостен нектар са много нереални.
    имам предвид - да, може би човек може да достигне до това благородство, при което наистина ще е щастлив за човека, когото обича, независимо той какво прави, но това ще си е една горчива радост.

любовта е болка, любовта е някакъв вид зависимост. не виждам как може да обичаш някого и ако той не е до теб, от това да не страда настроението ти, а дори и животът ти, ако щеш.

хубавото е, че всичко все някога се преодолява, де. забравяме и изоставяме.
    Последно редактирано от jghgh : 11-23-2012 на 09:39
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    в т'ва пък какво лошо има.

тоя филм, дето ако истински обичаш, не е нужно да си с човека до теб, щастлив си ако е с друга, само защото той е щастлив и неговото щастие е най-важното нещо за теб никъде го няма. според мен подобни проекции на любовта като неизчерпаем източник на сладостен нектар са много нереални.
    имам предвид - да, може би човек може да достигне до това благородство, при което наистина ще е щастлив за човека, когото обича, независимо той какво прави, но това ще си е една горчива радост.

любовта е болка, любовта е някакъв вид зависимост. не виждам как може да обичаш някого и ако той не е до теб, от това да не страда настроението ти, а дори и животът ти, ако щеш.

хубавото е, че всичко все някога се преодолява, де. забравяме и изоставяме.
    Концепцията ти за любов е погрешна. Искаш да забравиш и да изоставиш. Просто да се спасиш, да избягаш. И все пак искаш да бъдеш дарена с безусловна и вечна любов. Егоистичното, човешко мислене. А помня, беше казала, че си различна.

Съгласна съм с тва, неслучайно потвърдих относно зависимостта в горния пост. И да, любовта не мисля, че прави всичко розово, до голяма степен не е така, но пък си струва. За кво живеем иначе, да сме безчувствени роботи ли... ако беше устроен така света нищо против, но при тва положение.. Тя е основната движеща сила на света и е основен принцип в християнската религия - разбира се, не говоря само за тази между мъж и жена. Ако я няма (в което и да е от измеренията и) животът като цяло губи смисъла си.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен Аватара на x7aZzy

Ох, как не съм съгласна.
    Явно имаме доста различни виждания за любовта.
    Няма лошо. Просто исках да отбележа.

fenikss_, много драматизъм, много нещо... Спри филмите.

И като стана дума за любовни разочарования, се сетих за един любим момент от една много хубава книга.

- И сърцето ми е студено, защото е разбито.
    - Не говорете така. Тъкмо раните дават живот на сърцето. Насладите могат да го превърнат в камък, богатствата могат да го накарат за закоравее, но мъката... О, мъката не може да го разбие!
    Напълно подкрепям Оскар Уайлд.
    И да - мога да обичам, без да съм зависима.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си