- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнение за татус :)
Грешен раздел;
Ламерска;
Татуировката се очаква да бъде крещяща индивидуалност, а това какво те кара да мислиш за хора, търсещи си тату в нета, вместо да са ИНДИВИДИ?
Имат само по 1 крак;
Светлосенките и като цяло работата е достойна за петокласник;
Такъв и би се кефил на такава татуировка;
Не ми се и мисли каква "символика" се опитала да заложи, в този моден аксесоар, ПРОСТИпутката носеща го.
МИСЛЯ още доста неща, но смятам, че тези стигат. Съветвам те и ти да генерираш "малко" биотокове в главата си.
Ако си ти харесва лошо няма. Но на мен не ми. Голяма е, мястото (рамото) е много видимо...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И на мен не ми харесва особено
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Въобще не ми харесва къде е разположена.И самата татуировка не ми допада.Но все пак няма да я нося аз нали! Важното е тебе да те кефи.
По принцип не си падам по картини, за това не ми харесва.
Много е голяма,и само за това не ми харесва.
Не бих си я направила, някак не ме грабва. Но всеки си има вкус и собствено мнение.
С какво нашето мнение ще промени твоето или това на човека, имащ въпросния татус? Щом си го е направил някой, значи му харесва и толкова. Точка.
направена е изключително куцо, не вярвам замисъла да е бил такъв
платени са най-много 20-30лв. за т'ва нещо [НАДЯВАМ СЕ], ако изобщо притежателя е плащал ..или е бил опитно мишле на някой приятел хващащ за първи път тату машинката
някой, който може да рисува може да си направи страхотно проектче, ако му харесва самата идея, но изпълнена по този начин .. НЕ, НЕ И НЕ!
Хора, това са ви телата, като ще правите нещо, което остава за цял живот, го правете както трябва и не бъдете нечие опитно зайче, за да не ставате смешни.
Декорирайте ги както трябва.
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Лично мое мнение е, че е добре да си направиш някоя татуировка, която има много голямо значение за теб (аз например скоро ще си правя с римски цифри годините, в които са родени майка ми, баща ми и кучето ми (обожавам кучето си, да), това са най-важните същества за мен). Също така, искам да отбележа, че това НЕ Е грешния раздел, тъй като татуировката е вид козметична манилулация, вървяща ръка за ръка и с пиърсингите. Татуса не е хубав, може би защото не го е правил добър татуист, но може да стане шедьовър, ако някой седне и го нарисува хубаво с някои добавки, един вид да го "тунингова". Ако си решила да го правиш, се замисли дали има смисъл за теб за да не съжаляваш след време!![]()
Казах, че не е за мен, но както и да е. ^^
П.С.: Момче съм.
Виждала съм оригиналната картинка и е доооста по-ефектна от този опит.Самия татус е отвратителен и изглежда като опит за прекопиране от някое дете,а липсата на двата крака направо ми избоде очитеУЖАС!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Готина е.
И аз мисля лятото до си татуирам с дракон на една плешка на гърбът ,и Левски на целият гръб.
Безвкусно е вечеВсеки сульо си татуира Левски. Левски ако го види това, ще се обърне в гроба.
Аз съм на мнение, че татусът трябва да бъде личен, свързан с ТВОЯ живот.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Все още не. В процес на обмисляне е от много време.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more