Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
Направо ми е грозно да ви чета коментарите. Всички сте такива моралисти тук, обаче като изляза на улицата, виждам съвсем различно нещо.
Да, знам, че настоящата любов е най-голямата, но ако сега не си поживеете, кога? Като се ожените и тръпката ви премине след 3-тата година, какво правим? Ходим да се таковаме? Айде, не. Знам, че влагате много сериозност в тинейджърските си връзки и това е прекрасно, но да се "отвращавате", да я наричате "курва". Много моля. Нека първият, който никога не е съгрешавал по никакъв начин, да хвърли камъка.
Авторката е тъпа курва. Факт. Защо да не го кажем? И въобще не се правя на моралистка. Просто за мен това "да се понаживееш" не означава да разигравам двама, 'щото видиш ли съм много специална и не мога да избера или пък да се развявам наляво и надясно. Изневярата е толкова, толкова долна постъпка, няма да я приема и това е. Минала съм ги тийн любовите и много добре знам какво влагам и какво търся в една връзка. От тази гледна точка го казвам.

Авторке, остави ги и двамата, ще им направиш услуга. И така или иначе сама казваш, че нито единият от тях не ти дава всичко, от което се нуждаеш.