- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Ехоозащо никой не пише? Хайде, споделете нещо интересно.
ПП някой да има tumblr?
О божееее
утре имам тест на квадратни уравнения, а днес си поправях оценката от предишното контролно и не слушах какво са взели в час - някакви текстови задачи... Нищо не мога да вдена, е*аси прее*аната работааааа.......
И ние имахме тест по мат ^^
Имам 5,90Писала съм, че 6.2=18 !?
Правихме и тест по литература, не очаквам повече от 4,5 .. Реших, че при този учител, с когото съм, няма да уча. Справям се за сега![]()
По испански съм с 4-та тетрадка вече (за д.р., 80л., голям формат) В понеделник ще правим някакъв тест (голям) + изпитване на дъската за заповедно наклонение (само да говорим, без да пишем). Иии .. ще видим. Имаме супер домашно за събота и неделя - 150 изречения по 30х всякоЕдвали ще успея да го напиша цялото.
Да ви попитам.. вие колко домашно пишете? Струва ми се нечовешко нашето. С колко тетрадки сте за сега ?![]()
На нас ни дават сравнение с вас доста малко домашна.Преди правихме всяки понеделник и сряда контролно на думи и граматика,но от две седмици не сме правили.Имахме доста домашно в уч.тетрадка и помагалото.(общо около 100 страници).Домашната ни карат да я пишем на листи,за да може госпожата по-бързо да я проверява но още не ни е върнала нито една !? Иначе ако пишех на тетрадка предполагам доста щях да ги сменя .
Сега реших да питам: С какво искате да се занимавате след като завършите, каква специалност и къде искате да я учите(тук или в чужбина, определенен университет)? Интересно ми е кой към какво се е ориентирал.
Може би понеже не съм свикнала да пиша толкова много,затова ми се струва така.Мнз .. Но някак си едното ти домашно да е почти половин тетрадка .. И все пак съм много доволна. Научавам нещата и знам, че ако го нямаше това писане щях да съм кръгла 0. Днес взехме бъдеще време. Много е лесно ;д . Сигурно до другата седмица ще вземем и минало. Някак си много бавно движим напред..
Аз нямам никакви изградени планове. Може би медицина, или по-вероятно фиология. Бих предпочела в чужбина. И все пак не съм се интересувала нещо конкретно. Смятам да видя как ще се справя с езика и дали до 1,2 години ще ми се учи още биология. Има време![]()
Мама ме натиска за стоматология. Аз не знам.
Видя се, че литературата не ми се отдава, няма кво да се напъвам. Повечето неща, които правим в клас никога не съм ги разбирала - някви размишления, автора искал да внуши това и това с произведението си, пълни глупости... Това, че еди-кой-си критик е решил, че това са там разните му основни мотиви, не значи, че в действителност са били така. Хората пишат, за да изразят душевни терзания, емоции, чувства, а не за да развиват персонажите на някакви лирически герои, над които ние в момента разсъждаваме. Ама както и е да е.
И право не е лошо, да стана някой съдия-изпълнител. И ПР. Ама разбира се последните две в чужбина. Че то и медицината там, заплатите са много добри.
А за протокола- аз съм си още с първата тетрадка по английски, голям формат,72 страници, от които са откъснати 5-6 листа примерно за диктовки разни![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 11-14-2012 на 14:25
@Xriis.. , много пишете. Аз още не съм свършила една тетрадка от 110 листа малък формат. Аз чух че като завършиш 10 клас завършваш средно. Това е някакъв нов проект. А 11 и 12 клас ги учиш, ако ще учиш висше. А за бъдещето ми не знам. Майка ми още от сега ме подкокоросва да мисля за какво искам да уча, ама според мен още е много рано.
Айде малко ъп, забравихме си темата ..
Хмм .. интересно ;д
Меко казано темата е забравена.
Аз нямам време да пиша вече ;д Като гледам и другите..
Как е при вас? Нещо интересно?
Аз се ограничавам с излизане навън, учене и гледане на филмиТо като се замисля няма какво друго да правя..
Ъп.
Като най-големия аутсайдер се присъединявам към темата чак сега ;дд Иначе в 1 ИЕГ не ни дават да пишем толкова много на ръка,само 1-2 големи страници + толкова от учебната тетрадка и у дома пишем СТРАШНО МНОГО СЪЧИНЕНИЯ.. На ден пишем по 7-8 съчинение,ако госпожата е благосклонна и може да ви звуча наистина тъпо,но е така.Пишем ги на компютър.Темите са доста банални,но няма как.Дава ни снимки,картинки,текстове и ние трябва да ги опишем или изразим мнение,не ги иска дълги,само 180-200 думи..и така..Думи не пишем..но за сметка на това ни дават по 60 на ден .. и така) Другите предмети съм ги зарязал почти,но испанския ми е по-важен ;дд
Госпожата ни по АЕ има лице на тазманийския дявол и тяло на мъж![]()
Онзи ден взехме около 30 думи, друг път нямаме никакви думи - всеки път различно. Яд ме хвана, задето миналата седмица ни даде огромно домашно, а други дни не ни дава нищо - според мен трябва да е равномерно разпределено. Уж трябва да сме със програмата, която учат във Ловеч във Езиковата - е да, ама не. Има няколко момчета, които се репчат на госпожата и развалят дисциплината, и някой път става много смешно
Ама даскалицата пише 2-ки за подсказване. От тогава гледам да си мълча, когато някой го изкарат. За срока съм между 5 и 6. Госпожата не ми е казвала нищо, но то просто си личи - имаме някъде около 13/14 оценки и моите са само 5,6,5,6,6,6,5,5,6,6,6 .. нещо от този сорт
И онзи ден ми вика: "Ооо, ама ти вече няма ли да получаваш 4-ка?" и аз: "Ооо, не госпожо, не искам
" Малии, дано не ме напипа, че не съм си научила Ехо-въпросите, чее .. Б*си шибаната работа са
![]()
Ааа иначе за излизането .. мии аз попринцип не излизам навън, когато сме на училище, иначе лятото не можеш да ме прибереш. За филмите не можеш да ме откажеш - те са моят наркотик. Ако се сетя още нещо ще добавя
![]()
^Тия ехо въпроси са толкова елементарни, не знам какво не им разбираш.
Мен ме мързи да уча, ама ще трябва да налягам парцалите, че почват класните.
А по английски имам само 6тици. И си загубих бележника, чакам класната да ми върне новия.
Днес правихме диктовка при класната - страница и половина голям формат, пък и диктува максимално бързо и пиша грозно. Единствено имаше нещо от сорта на сливици, tongue- нещо си, доколкото успях да хвана от контекста и не успях да го напиша, не мога да си играя на гадател и го оставих празно.
Та така.
Пфу, начии .. 8 стотни за 6, винаги така става, ма*ка му:х
Ехее .. много сте писали ;оо .. Да не повярва човек ..
Аз съм добре с езика, имам 1 петица само, другите са 6-ци. По математика имам 5,20;5,80;5,90;2(2-ка за подсказване .. мда) прецаках всичко, но ми е все тая
По бг имам 2 петици и 2-3 шестици, другата седмица ще имаме входно (май интерпретативно) - не вярвам да излезе нещо хубаво.. Да се похваля,че в понеделник изкарах първата си 6-ца по ИТ ;д Най-накрая реших да си науча урока за теста, но сиг ще завърша с 5-ца. То други предмети май нямаме ..
Иначе ние си теглихме имената за Коледа (ще си разменяме подаръци). А в понеделник имам олимпиада по ИЕ.
Това си е*а мамата тоя месец.За това класно по математика бая се понапънах,ама и резултат очаквам,хаха.Немският ми пийна соса.Напъвам се,напъвам се и пак 4,80 ; 4,90 ...Карай,ще видим утре какво ще направя на теста !
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Съжалявам, че ви се меся в темата, но искам да попитам има ли някой от София, приет в 2 АЕГ?