.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Аз чух че като завършиш 10 клас завършваш средно. Това е някакъв нов проект. А 11 и 12 клас ги учиш, ако ще учиш висше.
    Хмм .. интересно ;д

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Айде малко ъп, забравихме си темата ..
    Меко казано темата е забравена.
    Аз нямам време да пиша вече ;д Като гледам и другите..

Как е при вас? Нещо интересно?
    Аз се ограничавам с излизане навън, учене и гледане на филми То като се замисля няма какво друго да правя..

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Как е при вас? Нещо интересно?
    Госпожата ни по АЕ има лице на тазманийския дявол и тяло на мъж Онзи ден взехме около 30 думи, друг път нямаме никакви думи - всеки път различно. Яд ме хвана, задето миналата седмица ни даде огромно домашно, а други дни не ни дава нищо - според мен трябва да е равномерно разпределено. Уж трябва да сме със програмата, която учат във Ловеч във Езиковата - е да, ама не. Има няколко момчета, които се репчат на госпожата и развалят дисциплината, и някой път става много смешно Ама даскалицата пише 2-ки за подсказване. От тогава гледам да си мълча, когато някой го изкарат. За срока съм между 5 и 6. Госпожата не ми е казвала нищо, но то просто си личи - имаме някъде около 13/14 оценки и моите са само 5,6,5,6,6,6,5,5,6,6,6 .. нещо от този сорт И онзи ден ми вика: "Ооо, ама ти вече няма ли да получаваш 4-ка?" и аз: "Ооо, не госпожо, не искам " Малии, дано не ме напипа, че не съм си научила Ехо-въпросите, чее .. Б*си шибаната работа са Ааа иначе за излизането .. мии аз попринцип не излизам навън, когато сме на училище, иначе лятото не можеш да ме прибереш. За филмите не можеш да ме откажеш - те са моят наркотик. Ако се сетя още нещо ще добавя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си