- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Хмм .. интересно ;д
Меко казано темата е забравена.
Аз нямам време да пиша вече ;д Като гледам и другите..
Как е при вас? Нещо интересно?
Аз се ограничавам с излизане навън, учене и гледане на филмиТо като се замисля няма какво друго да правя..
Госпожата ни по АЕ има лице на тазманийския дявол и тяло на мъж![]()
Онзи ден взехме около 30 думи, друг път нямаме никакви думи - всеки път различно. Яд ме хвана, задето миналата седмица ни даде огромно домашно, а други дни не ни дава нищо - според мен трябва да е равномерно разпределено. Уж трябва да сме със програмата, която учат във Ловеч във Езиковата - е да, ама не. Има няколко момчета, които се репчат на госпожата и развалят дисциплината, и някой път става много смешно
Ама даскалицата пише 2-ки за подсказване. От тогава гледам да си мълча, когато някой го изкарат. За срока съм между 5 и 6. Госпожата не ми е казвала нищо, но то просто си личи - имаме някъде около 13/14 оценки и моите са само 5,6,5,6,6,6,5,5,6,6,6 .. нещо от този сорт
И онзи ден ми вика: "Ооо, ама ти вече няма ли да получаваш 4-ка?" и аз: "Ооо, не госпожо, не искам
" Малии, дано не ме напипа, че не съм си научила Ехо-въпросите, чее .. Б*си шибаната работа са
![]()
Ааа иначе за излизането .. мии аз попринцип не излизам навън, когато сме на училище, иначе лятото не можеш да ме прибереш. За филмите не можеш да ме откажеш - те са моят наркотик. Ако се сетя още нещо ще добавя
![]()