.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: pomsht

Hybrid View

Стигнах до частта "той си разряза ръката , за да ми докаже " и просто спрях !Тука мирише на 11-годишни тийнове , а по -лошия варянт ако сте над 11 , е пича да е със психично отклонение ! Никой нормален , разумен човек няма да си нареже ръката , за да "ДОКАЖЕ АДЖИБА ЛЮБОВТА СИ" , а ти като те гледам не си много наред и ти , за да го оставиш да го направи и след това дори да не чувстваш вина .. хванете идете на психятър и двамата , няма да сбъркате ! В най - лошия случай , оженете се ! Един за друг сте - *facepalm* Липсват ви първите 7 годинки..
    П.С. - Писането на кирилица е задължително във форума !
    Последно редактирано от TROLLDADLOLCAKE : 11-25-2012 на 22:05
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Стигнах до частта "той си разряза ръката , за да ми докаже " и просто спрях !Тука мирише на 11-годишни тийнове , а по -лошия варянт ако сте над 11 , е пича да е със психично отклонение ! Никой нормален , разумен човек няма да си нареже ръката , за да "ДОКАЖЕ АДЖИБА ЛЮБОВТА СИ" , а ти като те гледам не си много наред и ти , за да го оставиш да го направи и след това дори да не чувстваш вина .. хванете идете на психятър и двамата , няма да сбъркате ! В най - лошия случай , оженете се ! Един за друг сте - *facepalm* Липсват ви първите 7 годинки..
    П.С. - Писането на кирилица е задължително във форума !
    И на мен ми мирише на тролче.
    ^^^
    Бургас <3

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си