Най-добрия ми приятел и момичето, към което изпитвам чувства.
Здравейте, благодаря предварително на тези, които отделят време да прочетат и коментират темата ми!
Преди 4 месеца, най-добрият ми приятел ме запозна с няколко момчета и момичета, тогава я видях. Има невероятна усмивка, страшно сладко изражение, изобщо е най-сладкото момиче на света (Аз съм на 16, най-добрия ми приятел е на 14, а тя е на 15). Влюбих се в нея, но една или две седмици се държах с нея както с другите може би това ми беше грешката, по никакъв начин не показвах чувствата си а си се държах нормално. В началото казвах че я харесвам, дори и предложих, но се оказа че тя не ме харесва, и въпреки това аз не спрях да изпитвам чувства към нея, тя го усещаше и ми се сърдеше защото искаше всичко да си е както преди (първите 2 седмици може би). Вече 4 месеца тя ми показва че не ме харесва (или поне не показва че ме харесва), но аз не мога да спра да изпитвам чувства към нея. Вече не мисля че не е просто харесване на поредното момиче. От известно време мисля че приятелят ми я харесва също(а той знае че и аз харесвам),та мисля че и тя го харесва също. Вчера отидохме цялата компания (тези момчета и момичета, с които най-добрият ми приятел ме запозна), та отидохме всички на кино и ние бяхме единствени в залата. Та забелязах че за него беше задължително да седи до нея, а между мен и нея имаше едно друго момче. През цялото време аз не им видях ръцете, беше очевадно че се държат за ръце но се опитват да го скрият от другите. Ревеше ми се, не ме свърташе на едно място, исках да си отида. По пътя от киното до вкъщи бях сам, и ревах през цялото време, все пак трябва да си глупак да не разбереш какво става. Ии.. му писах в скайпа, попитах дали има да ми казва нещо, и той ми каза че я харесва, и са се държали наистина за ръце в киното, но не били гаджета въпреки това, каза ми че планирал как да и предложи. Знаел че ще реагирам така и затова са се крили като са се държали за ръце вкиното. Целия бях почервенял , очите ми бяха кръвясали от рев, не мога да повярвамче това може да го направи най-добрия ми приятел, все пак се разбрахме да не се караме заради нея, но мисля че той не може да разбере какво изпитвам към нея, и аз не мога да разбора много добре. Умирам само като си помисля че са задено или нещо от сорта, наби ми се в главата образа когато се държат за ръце. Не знам какво да правя да се отделя ли от компанията за известно време или просто да не им обръщам внимание? Не ми излизат от главата.
Така това е историята ми, дайте си диагнозата и кажете какво да правя. Благодаря предварително!
Последно редактирано от Hadde : 11-26-2012 на 05:41