- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Текстописец :)
Ако беше неутрален наблюдател нямаше да си изказваш мнението, а ти пледираш че нашето изкуство, макар и просташко, не заслужава публичност. Тогава какво да кажем за предаванията "Пълна Лудница", "Биг брадър" и всякакви други риалити предавания? Агресията ми е насочена към теб, човекът на 15 години, неосъзнал какво иска още от живота, защото първо критикуваш, а после твърдиш, че си неутрален наблюдател. Поне не си противоречи дръж на своето. И ако обичаш не намесвай личното ми пространство, като голям човек. Не си ти човекът, който трябва да оценява творбите на другите или най-малко, кой как се даржи за годините си. Нали се досещаш, че тук можеш да си всякъкъв. Важното е какво си направил в живота. А до моментът ти нищо не си направил освен, че си развалил майка си!
http://www.ma6inata.com/ <~Страхотен сайт за картинки от дъвки и други неща!
И къде точно съм написал че съм неутрален наблюдател?
Виж сега, простотията може да бъде забавна, обаче в ограничени количества. Ти просто не знаеш кога да спреш. Биг Брадър и т.н няма да ги коментирам, защото не е тук мястото.
От кое мое изказване си направи извода че съм неосъзнат и непостигнал нищо в живота? Чакам с нетърпение да се обосновеш.
За правописните грешки - не съм филолог и много мразя форумните филологчета, НО смятам че когато човек иска да представи пред публика някакво стихотворение, разказче или приказка трябва да се постарае да изчисти елементарните правописни грешки.
Мухльо малък, само да те светна, вече 3-та година уча Българска филология и не ми говори за форумни филологчета. Осраният ти гъз, говори колко си направил в живота си. Голяма уста, всеки може да има във форумите. Твойта явно е достатъчно голяма, щом за 3 или 4 път се мъча да я запуша. Относно "неутрален наблюдател", ти така си написа изречението, по-горе, че който и да го прочете, ще разбере, че се изявяваш за такъв. Не е нужно да учиш Българска филология, за да знаеш как да образуваш прости и сложни изречения, къде да сложиш запетая и коя дума как се пише. Понякога е нужно, ти да знаеш кога да замълчиш. Както виждаш, стихотворението ми има начало и край. Това означава, че съм приключил с писането и съм спрял с глупостите. Аман от дървени философи, като теб!!!
Последно редактирано от XtRaLL : 11-26-2012 на 17:18
http://www.ma6inata.com/ <~Страхотен сайт за картинки от дъвки и други неща!