- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
oldshcool няма как да не се обаждат... както виждаш в тая тема даже прекаляват като например автора и...
Oy7ofCon7roL -тебе май в повече са те били ми се струва ?! от къде тази агресия и ненавист
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
ъх... пак се връзвате на глупости
но ми е интересно докъде ще стигне тази... "дискусия", в която момчетата се правят на повече мъже отколкото са, а момичетата - на по-силни отколкото могат да бъдат
i'll keep an eye on you![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
всички знаем, че е само чешане на езиците, ако имам дъщеря и ѝ посегне някой пикльо и ще го попилея...
lady нали знаеш, че силата не е само физическа...
мъж не е да раздаваш правосъдие с тупаници
жените са силни... може би не физически, но психически 100% повече от мъжете
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
магита я тресе мощен феминизъм, ама няма лошо де, нека продължава с интересните твърдения![]()
стига бе, жените са нашите цветя, как ще ги биеш![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
давам ти пример с тая теме веднага... къде си прочел някъде нещо от сорта на 'трябва ли да пребивам мъжа си всеки ден, за да ме слуша" ...
както каза лайди - зависи от човека... познавам се добре, за да мога да твърдя, че психически и емоционално съм по стабилна от повечето ми познати момчета (поне от това, което са ми покази отсреща де)
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Емпиричният опит не винаги е най-добрият аргумент
И аз се познавам достатъчно добре, за да кажа, че съм много по-стабилен психически и емоционално от всичките ми познати момичета, но продължава да е едно голо твърдение, което няма как да бъде доказано по какъвто и да е начин.
А за темите във форума - някой като се излигави и напише "секс с животни" - това прави ли го зоофил директно?
много ясно, жената винаги трябва да знае, че е по-долу от мъжа, и да върви поне 2 крачки зад него
така трябва да бъде
като малък ме биеха момичетата в махлата и сиг. за това
е на дъщерята не може да посяга, въпреки , че има и причини , които сигурно ще уважа
ся ако кажете, че и децата не бива да се бият ша откача
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
От човек до човек има разлика както казахме по-горе... ти може да познаваш некви лигли, аз мога да познавам некви тапаци.. нещата от живота. Чак фанатизъм не ме друса, малко недооцененост - със сигурност и честно казано т'ва си го знам и няма как да го променя (; така че се 1 какво ме друса ;д
Аре обясни ми тогава колко случай има за третиране на жени от мъжете си и колко случай има от мъже третирани от жени.
Истината е, че хората са слаби... к'вото и да си говорим и колкото и да спорим, кой е по силния пол. Като се стигне до семейство, чувства и такива глупости, колкото и да се правиш на тежкар - ставаш нищо.
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Oy7ofCon7roL а ако жената и писне и прибегне до примера ми - нда.. злобния пример ... какво правим тогава ? отиваме при мама да ни пере чорапките или подсмърчаме пред жена си да се върне ? отдавна не живеем в 15 век ... като трябва да е 2 крачки зад тебе.. ти ще переш - тя ще пере след тебе остатъка...ти ще готвиш тя ще направи нещо малко след тебе тъй като ще е сготвено.. както искате жената да си спазва задълженията и там да сте наравно - ти твоите и тя нейните така ще сте наравно и в други отношения.. ако имате деца какво ? само ти ще си им родител и тя няма да има думата ? а да... и както казах има голяма вероятност момичето да има мускулест брат и баща.. така че от бой да не останеш ти набития