- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Аз го казах - разликата не трябва да е от мъж до жена, а от човек до човек.
Аз се имам за силна психически, но познавам мъже, които могат да изтърпят и това, на което аз бих се пречупила.
И познавам жени, които могат да спукат от бой доста голям брой от заобикалящите ги мъже.
Пак ти казвам, феминизмът до никъде няма да доведе, просто защото е невъзможно да има равенство между половете.
Цялата насока на тая дискусия тука - че мястото на жената е в кухнята и под колана, е смешна, вярно. Но е още по-смешно да претендираме да бъдем равни някъде, където просто няма как да се случи.
Тва ми е мнението.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
няма .. баща ми на твоите години е имал дете на 2 или 3- не знам на колко си,а ти ми обясняваш как ще биеш някаква щото не те слушала.. и не те нареждам... грижа се за тебе за да имаш жена някой ден, а не да си сам до 70,когато някоя стара и сбръчкана мома на 50 не се примири че трябва да ползвате ВИАГРА и не се присъедини
Обидена съм,че всички ''силни биячи'' просто нямат нищо друго с което да се покажат.Това,че жените сме по слабия пол не значи,че сме някакви предмети на които да си изкарвате всичко и да си показвате ''голямата сила''. Ако сте достойни мъже няма да биете приятелката си,а този който я е докоснал дори и с пръст.А и може жените да не се бием колкото вас,но можем да бъдем много по коварни във всяко едно друго отношение![]()
равни сме до толкова, че всички сме хора и няма значение дали си мъж или жена. Дали някой може да ме набие, обиди или пречупи не е в т'ва въпроса. За т'ва сме хора - да си помагаме, не да се нападаме като некви диваци...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright