- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Егати самокритичността проявявам напоследък.
Ще си взема един горещ и страхотно отпускащ душ и после предстои да ми ангажират вниманието телефонно... отново.
хмф, отдавна не съм писала в тая тема умишлено.
не искам да се замислям и анализирам всичко, опитвам се да подминавам всичко лошо с усмивка и да запазя позитивните вибрации, но ми е адски трудно.
жално ми е, като гледам хората около мен (по-голямата част де). толкова са жалки.. нямат никъв усет за мярка, граница или поне малко уважение към отсрещния.. тъжничко.
Добре беше. 6 човека спринг в парка. Забавно, не толкова натоварващо, времето мина бързо... Жалко, че не тренираме винаги в такива групи. Щях да си изминавам километрите много по-често и с по-голям кеф.
Съчинявам си мислено едно писмо от мен за мен. Нахвърлях куп причини, които ме правят щастлива. Лошото настроение обаче си остава. Не мога да му намеря корените. Нямам от какво да се оплача. Може би в училище малко проблеми с оценките, но това никога не ме е притеснявало до такава степен. Не проумявам просто на какво се дължи този буреносен облак в настроенията ми.
Искам тази седмица да ми мине мнооооооооооооого бавно. Той разбра, че съм болна и утре си идва. А вчера тъкмо го изпратих на влака да си ходи... Разтопявам се. Ако времето се запази хубаво като днес, ще можем да си правим разходки всеки ден, аз да се отдам на хобито и компанията му. Обичам. Обичам. Обичам.
И спря да се върти за миг земята..
Нервна ... Гладна... А когато съм гладна съм нервна... И когато съм нервна огладнявам... А вкъщи естествено няма нищо за ядене
Скука, както винаги по т'ва време. Май ще засядам пред някой филм.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
яде ми се... сьомга и горчив черен хляб с орехи! ама няма..
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...68894361_n.jpg
Последно редактирано от kalpazanka : 11-26-2012 на 19:42
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щастливо ми е.
Както бях супер лошо настроена към всички и всичко, и естествено се заяждах на всички, само ми трябваше да му чуя гласчето ииии .. нда, мина ми. А очаквах и на него да се заям.
Но душа не ми дава, толкова ми е прекрасничък <3..
Мамка му, превърнал ме е в една влюбена, малка хлапачка. Ама точно така се чувствам. Странното е, че ми харесва.
Обичам те <3..
why am i such an asshole...
оф, какво ми става.
какво ми става.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Офффффффффффффффффффффффф фф, скучно ми еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еее, майка му да еба !!!!!!!!!!!!
Не ми се спи, ама май ще залязвам, щото дори не мога да измисля к'во аджеба да правя. Бахти тъпата раЛта, ЛЕК !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
сътворявам САМО глупости.
разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се разкайвам се ahdgjsfewtyefgeuot6156y47fghdhvbdfgvdhifewyoryhd
Закусвам си,пия си освежаващата напитка и след малко би трябвало да се отправя към университетаИмаше едно момиче...е имаше
даже новите ми запознанства не издържат повече от 2-3 дена...просто...нямам думи
![]()
>>DjBelev<<
Защооо ми се спи толкова?
Писна ми да ставам толкова рано, а има още седмица докато си взема отпуск. Пф а какво сънувах... тя е виновна!!
Айде зачезвам, лек ден на всички.
абе, тотално откачих.
Ставам два часа по-рано от нормалното. Просто се събуждам без аларми и решавам, че не ми се спи.
И като се прибера днес от лекции, пак едва ще се довлека до леглото.
И много взе да ме дразни съквартирантката, като почне с тези седянки в 3 сутринта, без никакво съобразяване, че някои хора (т.е. аз) имат да стават рано на другия ден. :/
Както и да е, пия си айряна и си трая още малко, после ще има пердах вече.![]()
Нещо подсъзнателно се притеснявам и не мога да го изгоня това. Да минава утре, че се нуждая от почивка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
боли ме корема и ще се самоударя след малко, пфу.
не стига, че цяла нощ се въртях, пък и сега пак ме боли..
пия си кола с кафенце, след малко почвам да си правя плана за учителствуването ми по свят и личност и ще отида да изпуша една цигара, че ми е тегаво и без това.
днеска си пренастроих алармата и се наспах :3 писна ми всяка сутрин да ставам рано и да кисна така няколко часа, поне като нищо няма да правя да се наспя..
и не трябва да забравям да си напиша по руски :3 и довечера ще го видя евентуално, авв :3
Чувствам се зле. Объркана съм.
Училището върви горе-долу добре, но има много време до петък, а вече нямам сили и ентусиазъм за нищо! И не искам да идва четвъртък..
Днес за пореден път се убедих колко лицемери има на този свят.. Толкова много, че да пожелават смъртта на ближния ти . Омръзна ми от лъжи и заблуди. Заобиколена съм от идиоти..
Единственото нещо, което ме крепи е любовта ми към него, защото знам, че той ме обича истински и би протегнал ръка за помощ в всеки един момент. Не издържам вече..искам да го видя и прегърна!![]()
Дааааа... В толкова глупава сантиментална кифла съм се превърнала, откакто съм с него, че чак ме хваща яд. Емоциите ми варират от обич до гняв и омраза. Не е здравословно тва. Независимо дали преливам от обич, или от гняв, обаче, желанието ми да му откъсна главата си остава все така силно.
И като говорим за здравословно - зле, зле, зле съм... за пред другите. Реално наистина преживях криза събота и неделя, ама се оправих сама. Мина ми като на кученце. Пих болкоуспокояващи - не подействаха, стоически изтърпях болката без никой да разбере и така. Сега съм тип-топ, но се възползвах от намалението да си пусна болнични и в момента съм многострадалната Геновева.![]()
Заспало ми е, пропуснах лекции днес, спорт няма да имаме...
Мммммм пак от 'ония' сънища. Хубаво ми е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мъчно ми е. Мразя, когато близките ми приятели преживяват загуба. Всичко е много натоварено. Надявам се да се справя с всичко така, че всички да са доволни. Сега се започва маратон от 5 часа учене на мускули. Довечера поне ще получа награда.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()