- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет за раздяла.
Абе логиката ти не е правилна(те по-горе ти го казаха), но решението ти е правилно!
Няма смисъл да сте заедно, особено щом се държите така един с друг и си забранявате някакви елементарни неща, като излизане с колеги и т.н.! Връзката не трябва да те кара да се чувстваш като затворник!
П.П: До голяма степен ти си си виновен, че си й играл по свирката, вместо да си излизаш и да се забавляваш и да не й позволяваш да контролира живота ти!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 11-27-2012 на 11:20
Така е .Бях прекалено добър с нея.Бих казал адски добър.Невероятни моменти съм изживял с нея.Съмняваме някога да я забравя(с ръка на сърцето си го казвам) ,но не се опитвам да се оправдавам.А просто ситуацията ,в която съм ме принуждата.Умрял съм за барове ,колежки и т.н.Просто не чувствам тази искрена любов вече.Всичко е отихнало едно такова.Няма я тръпката.Чувствам се хмм как да го кажа ... изтощен.Не се оправдавам хора.Не ме познавате добре ,за да разберете ,че всъщност ако имаше по добър вариант от това и може да сме заедно бих го приел,но раздялата според мен е най-доброто нещо.Не е това ,което искам.Същност ...не е това ,което си мислех ,че ще е в началото.