- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как процедирате?
Хипотетична ситуация. Вие сте на някакво публично място като магазин/кафене/мол. Нека бъде хипермаркет примерно. Харесвате си касиера/касиерката, струва ви се доста симпатичен/на. Ще предприемете ли нещо, и ако да - какво бихте направили, при положение, че не го/я познавате. А наистина много ви се иска да се запознаете. Като се има предвид мястото, а именно магазин, дайте някакви оригинални идеи или просто такива, че да не се изложите и да не изглеждате нелепо и странно.
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
е във всеки случай няма да я заговоря на казата, щото ще ме изгони, че си има работа, ако това питаш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
На мен ми се е случвало обратното - касиерът да се опита да заговори, а-у, ама бях с приятеля си и някак не му се получи.
Иначе... ако видя, че е по-свежарски настроен такъв, ще се пошегувам с нещо и евентуално ще си дам номера.
100 % ще я заговоря и ще се опитам да се запозная с нея , защото ако не го направя , после ще умра от яд !![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Случвало ми се е. Така и не ми дойде смелостта да отида и да го заговоря докато е на работа.Запознахме се накрая, ама много след като вече не работеше там и беше голямо търсене и голям късмет.
Съветвам те да събереш смелост, защото може да не извадиш късмета после.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
С продавачка в мол-а така съм се запознавал, но там е по-лесно обикновено нямат много работа. В магазин ако има опашка няма да е много уместно иначе защо пък да не я заговориш?
Аз работя в супермаркет и имам какво да кажа. Всички носим табелки с имена, задължително е. Можеш да провериш във Фейсбук. Освен това си има пикови часове, когато има много работа, това са на обяд и от 17 до 20 ч вечерта. Избягвай ги, защото тогава едва ли ще ти обърне внимание. Най-добре половин, един час преди да затвори магазина, тогава лудницата е минала и вече всички чакаме да стане време да затворим и напрежението е отминало..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Защо пък да не е уместно, щом има опашка в магазина (както някой по-горе се изрази)? По-трудно би било за човека най-вече да си свърши работата и да обслужи клиентите, тъй като ще бърза, но не пречи да пробваш. Може просто да поздравиш учтиво и да попиташ нещо, знам ли.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
На кафе сме. Целувам го, дразня го, отвръща ми, по някое време забива в една определена точка и спира да ме отразява. Става ми ясно, че е забелязал оня келеш в дъното, който не спира да ме зяпа втренчено и да ми се усмихва упорито, нищо, че единственото внимание, което е получил, е колкото да го сканирам за 556487 част от секундата. Все пак, решавам да се правя на луда:
- Какво стана, душице?
- Ааа, нищо.
- Е, как така нищо, не ми обръщаш внимание.
- Нищо няма, миличко.
*след 2 минути стискане на юмруци*
- Тоя мухльо си плаче да го оритам.
-*с цялата си наглост и подлост* Ти да не би да ревнуваш?
- Аз ли? Глупости! Просто ме дразни.
Та, изводът е, че неееее, той не е ревнив, как ще да е ревнив?!. Ти също не си. Просто двамата сте... ъъ... да речем, лесно раздразними и по-любознателни, когато се касае за такива неща, от обикновеното.![]()
Ще му дам норера си и ще му кажа да ми звънне,когато е свободен.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Не може,защото човека има работа (и очевидно е много щом има опашка) и ако няк'ва тръгне да го заговаря и бави може да се ядоса/остане с грешно впечатление,а като за капак може и той самия да го отнесе ако шефовете го видят ... Малоумно е да пречиш на човек докато работи
Гледам няколко човека казват,че биха си дали номера o.O Леле,аз моите на някои познати не съм ги дала,а к'во остава на непознат,с който съм разменила има-няма две приказки ... Разбирам да си дам имейла,например,за да ме намери я в скайп,я във фейсбук ама номера не бих си дала.
По темата:Като толкова се притесняваш да го заговориш просто ходи по-често във въпросния магазин.Като си на касата му се усмихвай,казвай "Здрасти" и "Чао,лека работа" докато те запомни (все пак едва ли ще те запомни след първото виждане щом през него минават по 1000 човека).След това ще ти е много по-лесно да завържеш някакъв разговор.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
UMRI,президент!! -- Модератор!!![]()
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!