- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ФЕН ТОПИК - ЛЮТО
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
най - обичам от лютото, като си сложа точно толкова, че да потекат сълзи и да се изпотя буквалнои да си го гася с биричка.
а кой е фен на шкембе чорба с люто?![]()
точно щях да разказвам, че след една пиянска вечер преди няколко месеца отиваме в Дивака да ядем шкембе и единия кретен си изтърва почти цялото количество лют пипер в чорбата, а другия почти я изяде с думите: "аре бе, кво толкова, колко пък да е люто". после имаше бая сълзи, сополи, пот и стомашни болки.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
трябва да е лекичко, а не да се задавяш
лекичко, пикантно, горещо и палаво![]()
Това е тема, в която струдела няма да стъпи.
Ям доста, като ми потечат сополите спирам, много хубаво не е на хубаво.
казах ви, сълзите и потта са достатъчното ниво![]()
много обичам...ама чичко доктор забрани...вече не мога да се разплаквам и да не усещам вкус половин час след това...и не ми е кеф да ям шкембе заради това...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ФЕН! ФЕН! ФЕН!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мpазя лютото..
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
не обичам люто но за това гаджето ми компенсира ;дд един път се случи да си сложи цяла капсула с мексикански люти чушлета на прах ... впрочем вярно ли е че е люто когато влиза (тоест като го хапнеш) и е люто когато излиза (когато ходиш по голяма нужда) ?