Вярващ.
Атеист.
Първоначално написано от papugai А срещу колко става ? Всяка си има цена, някои дори вървят с екстри като сестра близначка. Ми просто не става.
Първоначално написано от ilovedeath Ми просто не става. Болна ли си, тясна ли си, какво точно не става ? Обещавам да не бъда груб, дори е възможно да ти се обадя след това.
Първоначално написано от papugai Болна ли си, тясна ли си, какво точно не става ? Обещавам да не бъда груб, дори е възможно да ти се обадя след това. Айде да минем направо на шамара за лека нощ.
Първоначално написано от ilovedeath Айде да минем направо на шамара за лека нощ. Няма да бъда груб не означава, че ще ти се размине само с нормалните шамари.Те се раздават за здрасти, с теб сме много по-напред.
Първоначално написано от papugai Няма да бъда груб не означава, че ще ти се размине само с нормалните шамари.Те се раздават за здрасти, с теб сме много по-напред. Еми точно, да минем на шамара, да си кажем сбогом. Да стигнем до края.
Първоначално написано от ilovedeath Еми точно, да минем на шамара, да си кажем сбогом. Да стигнем до края. До твоят или до моят край ? Предпочитам да е твоят, ако нямаш нищо против.
Първоначално написано от papugai До твоят или до моят край ? Предпочитам да е твоят, ако нямаш нищо против. Краят означава, че всеки си тръгва по пътя. Ти към психолога за да излекуваш разбитото си сърце, а аз към леглото си, защото ми се спи.
Правила