- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра с бивш приятел
Здравейте , наскоро разбрах ,че приятелката ми е изневерила с бившия си с който са били 4 години заедно.С нея бяхме 2 месеца заедно ,но през тези два месеца може да се каже ,че живяхме заедно и адски много се привързахме един към друг.
Тя каза ,че не е искала и го е блъскала но той продължавал да я дърпа, един вид е било насилствено, и после се разревала.Според вас как да постъпя в тази ситуация , от една страна е можела да си тръгне или да избяга, дори да се развика понеже е имало и др хора в къщата.Казва ,че няма никакви чувства към него или дори да има са били по скоро омразни.Не мисля ,че ще успея да и простя , адски много съжелява и ми казва ,че никога не би се повторило отново и колко много ме обичала.Не знам вече какво да правя много ми е тежко защото наистина обичам това момиче и животът ми не е същият без нея.Дайте ми съвет как вие бихте подходили в подобно ситуация.
Тоя е за бой...
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
А какво по-точно е правила тя с бившия си,когото "мрази" в стая,в която няма други?!
Според мен е опитала по леко нескопосан начин да се оправдае и въобще не вярвам да се е случило така,както го е описала![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Напишах ти на Лс какво мисля по въпроса само да добавя че не само той е за бой но и ти също си за бой просто думи нямам за какви се духкаш в такъв момента и как се съмняваш вместо да предприемеш нещо да бъдеш опора на момичето си което уж обичаш ти като някоя тинейджърка се тюхкаш какво да направиш.В такива моменти не много хора запазват хлъднокръвие и действат адекватно милата сигурно цялата е треперера като лист и думичка не е могла да каже стоява е като вкаменена и този е направил е злоупотреббил с нея просто не е могла да отриекила особено ако я е хванал неподготвена ине ми се влиза в обяснения.Ядоса съм в момента за което се извинявам от такива апатични мъже като теб абе дурги на твое място момче което наиситна обичаше пирятелката си не би се усъмнил в пирятелката си и нямаше да казва на изнасилване изневяра и да се оплаква и да казва че приятелката му е изнеревила и да казва пълни тъпотии а вече стеше да смазе от бой негодника който и е посегнал и след това да го вкара лично зад тражедките и да бъде до момичето си да я утежава и просто да бъде до неяв този момент .Въобще питаш ли се тя как се чувства гледаш себе си ми се струва въобще не се поставяш на нейно място надявам се да не си казал нещо тъпо на момичето че съвсем да се почувства омърсена и воновна за нещо което нямя никаква вина.Извинявай но според мен не я обичаш и се доказваш като слаб мъж. няма силни мъже .Извинете за правопишните грешки бясна съм в момента .За момичето пред мен извинявай ама защо да лъже гнусно е някой да лъже за нещо толкова сериозно.И кой знае защо са били сами в стаята всичко е можело да се случи в последствие да останат двамата сами някъде случва се всичко.Извинявай но ако момиче не мооже да имитира че е разтвоена човека много лесно ще каже съдейки по риакцията момичето което е било изнасилено ще и личе ще бъде смазана меко казано или в шок лесно ще разбере автора ако разбира се познава приятеллката си.И чудя се защо веднага изкарвате момичето виновно без да знаете факти веднага тя лъже не знам какво си някакви конспирации търсите не можете ли да повярвате че не лъже.
Последно редактирано от Brook : 11-28-2012 на 16:09
Приятелката ти лъже.
Ще я насили в къща, в която има и други хора. Да бе. Тя изобщо какво прави там?
Мен лично ми бе обидило да ме лъжат по толкова нескопосан начин.
Естествено, че лъже. Как се е озовала у тях? Да не би да я е влачил? Пък и да ти е казала отдавна. Глупости са това.
Каква и е работата с него във една къща , щом го мрази ? Аз ще ти отговоря - ЛЪЖЕ ТЕ ! Още има чувства към него , направила го е по нейна воля , просто е искала да замаже положението с някоя друга лъжа , хвани и им тегли по един бой и на двамата!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Първо си мислех, че мацката заслужава втори шанс, ама с тая нескопосана лъжа...бягай от такива, особено след сериозна връзка. Ще ѝ държи влага още поне толкова, щом са били 4 години.
Еми да се научи поне да лъже тая твойта. Много е грозно да лъже пък за такова нещо..изнасилил я като имало други хор в къщата иии тя изобщо кво прави с него?!?!?!
Ако си й изгубил доверието (което е нормално) по-добре я остави, връзка без доверие.. няма смисъл.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не само те е излъгала най-нагло,но и се гаври с теб с кофти скалъпеното оправдание.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Я пак прочети темата и ще разбереш защо ВСИЧКИ тук сме на мнение,че тя лъже.Освен това автора НИКЪДЕ не казва,че момичето е изнасилено!!!Бившия й може просто да я е задърпал и целунал.То изнасилването не става ей така за 2мин.
Мисли малко преди да пишеш подобни глупости,че е направо смешно ...
3аключението е, че и на двамата не трябва да имаш вяра и двамата са те предали
следователно ги зарежи и двамата .
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Не искам да те обърквам и да ти давам напразни надежди без да познавам приятелката ти и да знам какво се е случило, НО... моя много близка приятелка е попадала в подобна ситуация.
Не мога да си обясня какво е правила приятелката ти с бившия си, но мога да ти кажа, че изроди има навсякъде. В случая за който споменах тя отиде при бившия си приятел, за да си събере стари неща и да му върне негови. Чуха се по телефона и се разбраха. Когато тя стигнала у тях, той я заключил в стаята си, изритал я в корема и тя паднала на леглото, взел й телефона и го изключил, след това на практика я изнасилил. Тя ми разказа, че викала, плакала, а майка му била в другата стая. Застанала на вратата, започнала да чука, но понеже и тя се страхува от некотролируемия си син не успяла да направи нищо. Приятелката ми каза, че накрая се е предала, защото е искала само този ад да свърши и да се прибере. Изчакала го да заспи и се опитала да се измъкне, но той се усетил. Беше я държал в дома си 2 дни. Случката е отпреди много години и за това си позволявам да я разкажа.
Подобна история е много по-малко вероятна от това твоето момиче да те е излъгало, но ти, след като я обичаш, би трябвало да я познаваш и да знаеш истината. Говори с нея, ако искаш и смяташ, че си заслужава - говори и с него. Чуй двете версии и вземи решение за себе си. Никой не може да ти каже дали, ако се разделите след време няма да съжаляваш. Може да съжаляваш и ако и простиш и останеш с нея. Решението е само твое, тук можем единствено да гадаем.
samo da popitam a tazi tvoq priqtelka na kolko godini e bila kogato i se e slu4ila tazi ujasna slu4ka
Много се обичате всички обаче. Ходили от 2 месеца и вече голямата любов.
Иначе това ми звучи като сценарий на долнопробен блудкав американски филм - Момичето изневерява на момчето, казва му, че е била изнасилена, момчето е много наранено, но й прощава и отива да се бие с бившия й и т.н.
Лъже според мен.![]()
Много кофти случка.Сега по въпроса.При положение,че е имало други хора в къщата,не виждам как може да се говори за изнасилване.Нормално е когато,мъж се опита да изнасили жена,тя да се съпротивлява,да вика,да крещи!Е кой нормален човек няма да помогне?!Мен ако ме питаш,тя си го е искала!Ако са били само двамата в къщата,да мога да приема,че е изнасилване,но фактите говорят друго.Както казвам "Не е важно да казваш истината,а да разкажеш историята правдоподобно!Ако умееш да изградиш правдоподобна история, да я разкажеш убедително и да я защитиш, вероятно ще успееш!Но за мен твоята приятелка,не е успяла.Аз не бих се хванал![]()
Един мъж е на толкова години, на колкото се чувства, а една жена на толкова, на колкото изглежда.
Виновна си е и то много. Какво за Бога прави с бившия си, който уж мрази? Не може да я хване и да я изнасили, в къща пълна с хора... А какво изобщо прави тя у тях?? Какви са тези глупости? Ако те обича, няма да прави такива неща. Питай я повече пподробности, ала- балаа.... и виж какво ще ти отговори. Върно, че сте заедно от доста малко време, но аз винаги познавам кога приятелят ми лъже. На твое място нямяше да я погледна. Ако не е искала, е нямало да го направи. ИЗНЕВЯРАТА Е ИЗБОР, А НЕ ГРЕШКА.))
Изневярата е станала, няма как да върнеш времето назад и да я предотвратиш...
Сега обаче идва момента до колко тя съжалява за случилото се и до колко ти и вярваш и дали можеш да и простиш и да и дадеш втори шанс..Няма да ти казвам, да забравиш да случилото се и да продължите, защото е ясно, такова нещо не се забравя..Ще ви е обица на ухото за цял живот..
^ Защо ли си мисля,че си прочела само заглавието ...![]()