.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: ПОМОЩ!!!

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf Виж мнението
    Аз нищо не разбрах от тая тема. Значи ти си от друг град? Живееш при него от 2 месеца? Училище? Пари? Храна? От къде? И кое е това вас? Кой има у вас? Ти как се издържаш? Не се виждате през 99% от времето, как така не можеш да се прибереш? Боже господи..
    като добавим към това: А родителите ти? Той като е навън постоянно ти какво правиш (освен, че пишеш по форумите) ?
    Кръстницата влюбена в него WTF? Братовчедка му гонила парите му ? Те ако са от богато семейство, не трябва ли и тя да е има някакви пари там?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от The_real_one Виж мнението
    като добавим към това: А родителите ти? Той като е навън постоянно ти какво правиш (освен, че пишеш по форумите) ?
    Кръстницата влюбена в него WTF? Братовчедка му гонила парите му ? Те ако са от богато семейство, не трябва ли и тя да е има някакви пари там?
    Момичето каза,че няма родители.А това,че приятеля й или родителите му разполагат с повече повече пари не означава,че с тях разполагат всичките им роднини все пак ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Не, тези пари нея не я засягат..смисъл както каза 3oPuTy това, че те имат пари не означава, че и роднините закачат..тя си пада от типа момичета,които ги интересува в колко скъпа кола ще ги возят и какво ще им подарят..давам пример излязохме една вечер, един от приятелите ни и подари часовник и тя отиде в тоалетната с него..какво мнение може да имате за такова момиче..колкото до мен за първи път пиша във форум, и то защото наистина не знам как да постъпя..нещото което правя по цял ден е да чистя,като цяло имам познати тук и мога да изляза, но той ревнува и от въздуха ..а колкото до училището на самостоятелна подготовка съм.. а парите, преди работех ..знаете когато работиш в Сл. Бряг се изкарват хубави пари,а аз не съм от тези дето харчат много.. колкото до кръстницата му ..тя е обсебена от него ..обажда му се и му казва днес няма да ядеш месо няма да пиеш, и с приятелката си няма да се виждаш .. не че той го изпълнява, но е дразнещо..всъщност от всички хора, които ни заобикалят единствено баща му не ни пречи..всички други сестра му ,мащехата му, кръстницата, братовчедка му правят интриги и винаги знаят как да ни скарат ....

Всъщност мисля така да направя..за да не съм толкова зависима от него смятам да си намеря работа тук ..съответно и квартира ..защото дори и да се прибера трябва да направя същото ..като цяло нищо не ме задържа в моя град, не че тук има нещо което да ме задържи, но в крайна сметка когато реша мога да се върна в моя град ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си