- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не, тези пари нея не я засягат..смисъл както каза 3oPuTy това, че те имат пари не означава, че и роднините закачат..тя си пада от типа момичета,които ги интересува в колко скъпа кола ще ги возят и какво ще им подарят..давам пример излязохме една вечер, един от приятелите ни и подари часовник и тя отиде в тоалетната с него..какво мнение може да имате за такова момиче..колкото до мен за първи път пиша във форум, и то защото наистина не знам как да постъпя..нещото което правя по цял ден е да чистя,като цяло имам познати тук и мога да изляза, но той ревнува и от въздуха ..а колкото до училището на самостоятелна подготовка съм.. а парите, преди работех ..знаете когато работиш в Сл. Бряг се изкарват хубави пари,а аз не съм от тези дето харчат много.. колкото до кръстницата му ..тя е обсебена от него ..обажда му се и му казва днес няма да ядеш месо няма да пиеш, и с приятелката си няма да се виждаш .. не че той го изпълнява, но е дразнещо..всъщност от всички хора, които ни заобикалят единствено баща му не ни пречи..всички други сестра му ,мащехата му, кръстницата, братовчедка му правят интриги и винаги знаят как да ни скарат ....
Всъщност мисля така да направя..за да не съм толкова зависима от него смятам да си намеря работа тук ..съответно и квартира ..защото дори и да се прибера трябва да направя същото ..като цяло нищо не ме задържа в моя град, не че тук има нещо което да ме задържи, но в крайна сметка когато реша мога да се върна в моя град ...